Ceasuri de lux create de Augustin Matei watches. Aceste opere de arta sunt facute de singurul designer de ceasuri din Romania

Augustin Matei este numele singurului designer de ceasuri din Romania. El creeaza arta microsculptata si micropictata manual.

Augustin Matei este fost arhitect peisagist. Asta l-a facut sa isi dea seama de adevarata sa iubire, pasiune. Aceea de a crea ceasuri de lux unice in lume.

Augustin MATEI asculta dorintele clientului si le pune in microgravuri si micropicturi. Acestea transforma obiectele ce masoara timpul in adevarate bijuterii.

Atelierul in care creeaza AUGUSTIN opere de arta (ceasuri) este situat in Pucioasa, Dambovita. El si-a amenajat un atelier, a cumparat aparatura si asa a inceput magia.

ceas creat de Augustin Matei. Augustin Matei watches lucreaza opere de arta transpuse in ceasuri de lux

Augustin Matei lucreaza la un ceas in jur de trei saptamani. Iar prezentarea finala considera ca pune si mai mult in valoarea ceasurile create de el. Augustin le prezinta in cutii din lemn de nuc masiv. Sau impreuna cu o scrisoare in care detalieaza creatia.

Materialul din care este facut ceasul “by Augustin Matei” e ales de client. Aur, argint, piatra (ardezie) sau bucati de meteorit. Cadranele sunt lucrate manual in diferite tehnici si expresii artistice. Microsculptura, micropictura, gravura manuala, cizelura etc.

Augustin Matei este partener SPREZZA by Dragos Sandulache. Ceasurile sale pot fi alaturate cu brio costumelor la comanda SPREZZA.

Ceasurile sale sunt “o intreaga poveste cu elemente si detalii gandite intr-o compozitie artistica. Dar pe baza unui concept si a unei idei”, dupa cum spune chiar el.

Augustin Matei creeaza ceasuri unicat pornind de la 1.000 euro. Dar preturile pot depasi si 10.000 euro. Fiind ceasuri handmade unicat, se fac la comanda. Iar pretul variaza in functie de complexitatea designului.

Augustin Matei Watches, made in Romania by a romanian artist

In titlu spun ca ceasurile sale sunt comparabile cu Hublot sau Patek Philippe. Nu, nu exagerez cu nimic. Augustin este un perfectionist si, la fel ca si Hublot, ceasul poate fi lucrat in aur roz. Sau alte materiale pretioase.

Daca v-am trezit interesul. Daca va doriti sa discutati cu Augustin. Sau daca sunteti curiosi de cat v-ar costa visul ajuns pe un ceas. Atunci puteti da click aici.

Sa nu uitam ca ceasurile sale merg la perfectie cu tinutele create de SPREZZA. Sa nu mai spunem de costumele de mire din colectia 2017-2018.

ceas in lucru by Augustin Matei  Augustin Matei

Ceas phoenix by Augustin Matei

Augustin Matei creeaza cele mai speciale ceasuri, comparabile cu Hublot sau Patek Philippe

ceas facut de Augustin Matei Watches

1 Comentariu

Comentariile sunt inchise.

  1. […] acesta il recomandam si pasionatilor de ceasuri Augustin Matei. Costumul la comanda 2017 este disponibil si in magazinul nostru online, […]

©2018 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni si conditii de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account

%d blogeri au apreciat: