Despre dragoste si un costum

Despre dragoste si un costum. Viata e frumoasa si merita traita din plin. Dar ce ar fi viata asta frumoasa fara dragoste? Absolut nimic, ar fi fada si rea.

In lumea asta plina de oameni invidiosi, gelosi si in care este mai important pentru unii capra vecinului decat propria ograda, fara dragoste am fi damnati.

Eu ma consider cel mai norocos barbat din lume atunci cand ma gandesc ca am o sotie atat de sincera si de buna pentru mine. Mai ales cand ma uit in jur.

O sa va intrebati ce cauta acel “un costum” in toata ecuatia asta.

Pentru mine, cele mai speciale momente sunt cele in care imi tin sotia de mana si sunt imbracat la costum.

Da, pentru mine si probabil si pentru altii, inseamna mult hainele pe care le punem pe noi.

Alti domni considera ca este foarte important sa fie imbracati cat mai lejer si cat mai lipsit de substanta. Dar poti fi lejer si intr-un costum. Da! Ca sa nu spun cat de bine vei da intr-un costum.

Iubire la costum

In ziua de azi, majoritatea barbatilor sunt singuri. Atunci de ce te-ai imbraca anost? O femeie adora un barbat la costum. Asta este unul dintre multele motive pentru care ar trebui sa ai grija la cum te imbraci.

Te poti simti lejer si intr-un costum. Da. Mai ales daca este un costum Bespoke, adica realizat 100% pe tine. Facut la comanda, de la 0, pe masurile tale.

Fie ca ai burta, cocoasa sau ai talia mai mare decat ce este considerat normal, costumul Bespoke va face din tine un model.

Despre dragoste si un costum

Multi barbati se duc la sala. Spatele creste, bicepsul creste si el. Barbatii care frecventeaza sala nu au nicio sansa sa se imbrace pe masurile standard la sacou. Si daca cumva gasesc ceva “bun” pentru ei, tot vor simti nevoia de a fi cambrat, sau poate manecile vor fi mai lungi sau mai scurte.

Daca mergeti la sala, domnilor, va recomand cu multa caldura sa nu va multumiti cu un sacou masura standard care, cu siguranta, va diminua corpul lucrat bine lucrat.

NIMIC nu se compara cu UN COSTUM Bespoke.

Sa nu uitam de cat de cool este in ziua de azi sa porti costumul la tenisi. Deci, da, cu atitudinea potrivita si cu costumul Bespoke, poti fi lejer si misto oriunde te-ai duce.

 

 

COMMENTS (2)

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X