Costume ceremonie

Costume de ceremonie 2018 la cele mai mici preturi din Bucuresti, intre 700 si 1.100 lei, pentru COSTUME RTW si de la 2.500 lei pentru costume ceremonie la comanda. Va asteptam in showroom-ul din Bucuresti pentru costume de ceremonie SPREZZA 2018.
COSTUME DE CEREMONIE ready to wear, adica gata de purtat, sau facute costume la comanda, bespoke.
In showroom-ul nostru veti fi primiti cu o cafea turceasca autentica si cu un catalog de unde puteti alege cea mai speciala costumatie pentru evenimentul dumneavoastra.
SPREZZA va va convinge ca nu trebuie sa dati o avere pentru a avea costume de mire incredibil de elegante, din materiale de lux.
Noi facem la comanda costume de mire din materiale cum ar fi casmir, matase, lana, in, bumbac, si multe altele. Un costum de mire nu trebuie purtat doar la nunta. El trebuie sa fie atat de special si versatil, incat sa il puteti purta si la alte evenimente speciale.
Vom incepe cu preferatele clientilor care vin din Google.
Costum de mire Darco
Da, acesta este un costum cu adevarat special si la un pret aproape interzis, daca pot spune asta. Il puteti gasi aici.
Cand spunem un astfel de pret pentru un costum de genul acesta, cu doua piese (pantalon si sacou), te-ai gandi ca materialul lasa de dorit. Dar nu, nu este si cazul nostru. La pretul acesta, va vom crea o piesa vestimentara incredibila si din materiale cum ar fi: casmir, lana, matase, in sau bumbac.
SPREZZA by Dragos Sandulache are costume ceremonie la cele mai bune preturi din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Constanta.
Costum de ginere 2018
Acestui costum nu i-am dat niciun nume generic, pentru ca noi consideram ca nu are nevoie nici de nume si nici de descriere, atat de minunat este. Il gasiti aici.
Pretul este, din nou, unul extrem de mic pentru un COSTUM DE MIRE din colectia 2017-2018. Clientul are posibilitatea, la toate costumele de mire la comanda, sa aleaga materialul, culoarea, tipul de rever si nasturii pe care ii doreste.
Un costum de mire elegant si extrem de vizualizat in Google.
Lista poate continua la nesfarsit, dar va vom lasa sa le descopriti, pas cu pas pe magazinul nostru online.

Pe pagină

Se arată 1–20 din 65 rezultate