Costume

Povestea voastra de iubire incepe cu aceste costume barbatesti de ceremonie. Mirele anului 2017 stie ca un costum special ii da atitudinea potrivita si il face sa arate cel mai bine in cea mai importanta zi din viata lui. Alege orice costum de ceremonie din colectia Colour Dreams - COSTUM ceremonie Yellow Dream, Red Story sau Magic Blue si vei f...

Povestea voastra de iubire incepe cu aceste costume barbatesti de ceremonie. Mirele anului 2017 stie ca un costum special ii da atitudinea potrivita si il face sa arate cel mai bine in cea mai importanta zi din viata lui. Alege orice costum de ceremonie din colectia Colour Dreams - COSTUM ceremonie Yellow Dream, Red Story sau Magic Blue si vei fi cel mai special mire al anului 2017.

Mai multe

Costume  Conține 82 produse.

Subcategorii

 • Costume la comanda

  Costume la comanda in cel mai special showroom din Bucuresti. SPREZZA comercializeaza costume ready to wear sau costume facute la comanda la cel mai mic pret din Bucuresti si, implicit, Romania: doar 1.500 lei!

  Costumele la comanda sunt desenate pe hartie si create alaturi de client. Clientul alege materialul, culoarea, tipul de rever, nasturii si chiar are posibilitatea de a-i fi brodate initialele pe viitorul COSTUM LA COMANDA.

  Costume de barbati la cel mai de bun simt pret din Bucuresti: 1.500 lei.

 • Costume ceremonie

  Costume de ceremonie la cele mai mici preturi din Bucuresti, intre 400 si 950 lei. Va asteptam in showroom-ul din Bucuresti pentru costume de ceremonie SPREZZA.

  COSTUME DE CEREMONIE ready to wear, adica gata de purtat, sau facute costume la comanda.

  In showroom-ul nostru veti fi primiti cu o cafea turceasca autentica si cu un catalog de unde puteti alege cea mai speciala costumatie pentru evenimentul dumneavoastra.

 • Costume business

  Costume business pentru cei mai speciali barbati. SPREZZA By Dragos Sandulache SRL comercializeaza costume de barbati sprezzatura.

  Showroom-ul nostru are cele mai variate costume business pentru cei mai pretentiosi barbati.

  Va asteptam pentru a proba un COSTUM business ready to wear sau putem face un costum la comanda.

 • Costume casual

  Costume casualcostume business si costume ceremonie, asta va putem prezenta in showroom-ul nostru SPREZZA din Bucuresti.

  Croitorii nostri va pot chiar realiza costume la comanda, la cele mai bune preturi din Bucuresti: pornind de la 1.500 lei.

  COSTUMELE CASUAL sunt la mare cautare in vara lui 2017, fiind subtiri si foarte usor de asortat.

pe pagină
Se afişează 37-42 din 82 articole
Se afişează 37-42 din 82 articole

Costume

Informatii

Produse noi

Etichete