Dragos Sandulache si Florin Vasilica

Printre cele mai cautate cuvinte din Google sunt “pret costum croitor“. O intrebare justa, dar poate nu cu raspunsurile asteptate de multi.

Pretul unui costum la croitor depinde daca vine clientul cu material propriu sau ii cumpara croitorul, dupa cerinte.

Pretul unui costum la croitor nu are cum sa fie sub 2.000 lei. Cu cel mai ieftin material.

pret costum croitor

pret costum croitor

Totusi, daca cineva alege sa isi faca un costum la comanda, de ce ar alege cel mai ieftin material?

Daca tot asteptati 2-3 saptamani, daca tot mergeti la probe si faceti acest efort, de ce sa nu faceti cu un material bun, natural?

Presupunand ca alegeti sa va faceti un costum la croitor cu materiale naturale, cum ar fi lana si matasea, atunci pretul va creste undeva la 2.500 – 3.000 lei, minimum.

Nicolae Dica si Dragos Sandulache Costume barbati MM Stoica la prima proba costum Bespoke

Asta este diferenta intre un COSTUM Ready to Wear si unul Bespoke, facut la comanda. Daca vreti un costum ieftin, atunci cu siguranta trebuie sa alegeti un costum RTW, nu unul la comanda.

“Pret costum croitor” sau pretul corect in functie de asteptari

La un costum la comanda niciodata nu trebuie sa te zgarcesti. Da, nici sa cheltuim 5.000 lei pe costum, dar in nici un caz sa te gandesti ca il faci cu 1.500 lei. Pretul unui costum depinde foarte mult si de marimea clientului.

Cat material intra la un costum barbatesc?

De exemplu, la un costum cu trei piese, pot intra 4 metri de material. Depinde si daca materialul este in carouri sau simplu. Daca materialul este in carouri, atunci se va adauga material, pentru ca modelul trebuie sa se potriveasca pe costum.

Costumele noastre nu sunt costume ca la vechiul Apaca, costume realizate industrial, ci COSTUME barbatesti realizate 100% de mana unui maestru CROITOR.

Dragos Sandulache si Catalin Morosanu Dragos Sandulache si Catalin Morosanu Costum la prima proba

Daca doriti sa faceti un costum la comanda cu 2.000 lei, este mult mai bine sa cumparati un COSTUM RTW cu 700-800 lei. Pentru ca materialul este aproximativ acelasi si iesiti la jumatate de pret.

Daca vreti ceva de calitate, un costum in care sa nu transpirati ca in solarul de la bunica de la tara, din tesaturi bune, atunci pretul porneste de la 2.500 lei.

SPREZZA by Dragos Sandulache va vine in intampinare cu preturile cele mai mici din Romania si, implicit, din Bucuresti. Croitorii sprezza va vor ajuta sa alegeti materialul potrivit, impreuna cu modelul care vi se potriveste. Mai jos aveti si o selectie de materiale: lana cu matase.

Dragos Sandulache Dragos Sandulachemateriale costume barbati

material pentru costum tesaturi costume barbati materiale pentru costume barbati

5 Comentarii

Comentariile sunt inchise.

  1. […] Costumele la comanda sunt costume care sunt croite dupa masurile dumneavoastra, iar produsul final trebuie sa vina turnat pe client. Toate detaliile pot fi modificate dupa gusturile dumneavoastra. […]

  2. […] MM este un om extrem de modest si foarte de treaba. Pana la urma, e foarte importanta si relatia croitor-client. Daca nu am rezona cu clientii nostri, nu ar iesi costumele minunate care consideram noi ca […]

  3. […] un costum care denota perfectiunea. Costumele de mire intotdeauna trebuie facute la comanda. Un costum Ready to Wear nu se va compara niciodata cu un costum care vine turnat pe […]

  4. […] sprezza, dupa ce purtati costumul la nunta, puteti reveni cu el si vi-l vom transforma intr-un costum casual. Da! Pentru a fi purtat si la alte evenimente. Nu suntem de parere ca trebuie sa dati o suma […]

  5. […] 3-60 zile, in functie de cat de ocupat este croitorul si cat esti dispus sa platesti pentru a avea costumul mai repede. Croitorul stie exact ce tensiune […]

©2018 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni si conditii de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account

%d blogeri au apreciat: