Marius Constantinescu

Marius Constantinescu este realizator a numeroase știri, transmisiuni directe, corespondențe telefonice, reportaje pentru TVR Cultural și TVR 1.

În mai multe rânduri, Marius Constantinescu a fost redactor şi realizator al Agendei Festivalului Internaţional „George Enescu” şi prezentator al emisiunilor speciale realizate de TVR cu ocazia Târgului Internaţional de Carte GAUDEAMUS şi a Salonului Internaţional al Cărţii BOOKFEST.

Mara Bănică

Mara Bănică este un jurnalist cu peste 20 de ani experiență în presa scrisă și televiziune. Pe Mara Bănică o puteți urmări în fiecare zi în cadrul emisiunii “Acces Direct” de pe Antena 1.
Mara a ales două ținute SPREZZA casual pentru iubitul ei, Răzvan.

Valentin Sanfira

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira este solistul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”.

La doar 23 de ani, Valentin Sanfira este unul dintre cei mai apreciați membri ai Ansamblului „Doina Gorjului”. Deși are o vârstă destul de mică, interpretul se poate lăuda cu o adevărată carieră în domeniul muzical.

Peter Pop

Peter Pop, artistul care a practicat în copilărie tenis, promovează scrima în clipuri, a terminat cibernetică, a jucat în filmul Selfie 69 şi şi-a făcut un nume în industria muzicală.

Bogdan Popa (33 de ani), cunoscut în industria muzicală cu numele de scenă Peter Pop, a terminat Facultatea de Cibernetică, a fost model, a crescut ascultându-i pe Toto Cutugno şi Adriano Celentano şi a hotărât că trebuie să-şi asculte instinctul.

Didier Ddy Nunes

Didier Ddy Nunes este unul dintre cele mai exotice personaje din muzica de club românească. Având origini portugheze și un spirit latin, DDY transmite aceste caracteristici și prin muzica sa, astfel el se adresează publicului în mai puțin de 5 limbi străine. MC in multe dintre cluburile din București, fiecare noapte de care DDY este responsabil devină o experiență fresh și de neuitat. Experiența în calitate de MC și aerul latin, l-au ajutat pe DDY sa devină MC-ul resident Beat Of Angels (BOA) din București.