De ce sa alegi un costum Bespoke

SPREZZA by Dragoș Săndulache vă oferă și costume RTW (Ready To Wear), dar milităm pentru costumele Bespoke. Să detaliem:

La SPREZZA, un costum realizat la comandă este creat de la zero, adică BESPOKE, de tine împreună cu croitorul tău. Ai opțiunea de a alege țesătura, linia costumului, culoarea căptușelii, detalii de stil, culoarea și calitatea nasturilor, personalizarea etichetei sau a oricărui detaliu ce țin de imaginea costumului tău.

Fie ca vei dori sa-ți faci un costum de mire, casual sau business, vei fi consultat în orice amănunt și vei fi probat până în momentul în care haina va veni turnată pe tine. Până a primi costumul, poți merge la una, doua sau chiar trei probe intermediare, în funcție de opțiunea croitorului.

În croitoria bespoke, nu există tipare inițiale de la care se pornește în croirea costumului tău, există doar măsurile tale corporale, țesătura, și bineînţeles, măestria croitorului.

Un astfel de costum este gândit astfel încât, dacă de-a lungul timpului vor exista fluctuații în greutate, costumul tău va putea fi adaptat mereu noilor tale măsuri. Un costum bespoke poate avea o durată de viață și de 20 de ani, deci și investiția va fi pe măsură.

Bespoke este un act de producție mult mai exact, cu mult mai detaliat.

Liniile costumului bespoke alunecă perfect pe talie, se strâng în mod cât se poate de fidel pe umeri și permit ieșirea subtilă a manșetei de sub mânecă. Fără a fi strâmt, un costum trebuie să se potrivească la fel ca proverbiala mânușă.

Pentru ca un costum să vină „ca turnat“, intervenția unui croitor abil este absolut necesară.
„Bespoke“ a plecat de la verbul „to bespeak“ – a face o comandă, a vorbi pentru un anumit lucru, în cazul nostru, un costum. Este exact opusul producției de masă, opusul grabei și al hainelor altfel decât gândite și concepute pentru o anumită persoană.

În același timp, reprezintă cel mai înalt standard din domeniu, superlativul absolut, aflat ca potrivire cu mult deasupra hainelor „de-a gata“ și un pas mai sus decât îmbrăcămintea pe măsură. Aceasta din urmă presupune un proces mult mai rapid, cu un costum livrat după o singură măsurătoare și o probă.

Costum casual galben Amarillo

Costume la comandă

Costumele la comandă sunt realizate pentru fiecare client în parte. Clientul sprezza alege materialul, culoarea, tipul de rever, nasturii și chiar are posibilitatea de a-i fi brodate inițialele pe interiorul sacoului.

Costum casual Purple Madness

Sacouri la comandă

Sacourile la comandă de tip sprezza sunt la fel ca și costumele, dar mai ieftine. Clientul având posibilitatea să vină cu orice fel de detaliu, iar sprezza îl pune în practică. Sprezza realizează de la sacouri la comandă, până la veste, cămăși și accesorii.

Cat material intra la costum barbatesc

Veste la comandă

Veste la două rânduri de nasturi. Veste de ceremonie, casual sau business. Sprezza le are pe toate și poate pune în practică orice vis al oricărui client. Realizăm veste la comandă sau puteți alege una dintre multe variante de veste din stocul disponibil.

©2018 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni si conditii de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account