Blog

DDY Didier Nunes

DDY Didier Nunes

DDY Nunes este unul dintre cele mai exotice personaje din muzica de club românească. Având origini portugheze și un spirit latin, DDY transmite aceste caracteristici și prin muzica sa, astfel el se adresează publicului în mai puțin de 5 limbi străine. MC in multe dintre cluburile din București, fiecare noapte de care DDY este responsabil devină o experiență fresh și de neuitat. Experiența în calitate de MC și aerul latin, l-au ajutat pe DDY sa devină  MC-ul resident al unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de pe piața românească, Beat Of Angels (BOA) din București.

Anul 2011 a fost cel in care, alături de DJ Mister Z, DDY a pus bazele proiectului Lucky Man Project, debutând cu piesa “Pumpin”, care a strâns 43 000 000 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Peter Pop

Peter Pop

Peter Pop, artistul care a practicat în copilărie tenis, promovează scrima în clipuri, a terminat cibernetică, a jucat în filmul Selfie 69 şi şi-a făcut un nume în industria muzicală.

Bogdan Popa (33 de ani), cunoscut în industria muzicală cu numele de scenă Peter Pop, a terminat Facultatea de Cibernetică, a fost model, a crescut ascultându-i pe Toto Cutugno şi Adriano Celentano şi a hotărât că trebuie să-şi asculte instinctul.

Marius Tiță

Marius Tiță

Marius Tiță este unul dintre cei mai longevivi și respectați luptători români, având în spate o carieră de peste 20 de ani. Este nepotul lui Marin Preda, a fost bodyguardul lui Gigi Becali şi luptător în Local Kombat. Care ipostază l-a făcut cel mai cunoscut, intreaba un jurnalist?

Marius Tiţă: Fără doar şi poate cea de luptător în circuitul Local Kombat. Până atunci, eram toţi campioni europeni, mondiali, dar nu auzise nimeni de noi. Apoi, televiziunile au început să transmită galele şi am fost mediatizaţi. Altfel, stăteam cu medaliile în vitrină şi ne ştiau doar apropiaţii şi cei care practicau sporturile de contact. Acum, nivelul este mult mai ridicat în România, a evoluat enorm din 2003 şi până în prezent.

Cornel Galeș

Cornel Galeș

Cornel Galeș este cunoscut ca soțul celebrei cântărețe Ileana Ciuculete.

Ileana Ciuculete a fost o interpretă română de muzică populară din zona Olteniei.

În întreaga ei carieră a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată în România cu 3 discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia cu 1 disc de aur.

Ilena Ciuculete s-a măritat înainte să devină majoră, iar în urma primului mariaj a avut băieţi: pe Mugurel şi Cristian Sfetcu.

Trupa Distinto

Trupa Distinto

Prima trupa pop-opera din Romania, Distinto, a lansat “Luna”, un videoclip la o piesa de iarna, in ton cu vremea de afara. Este un videoclip de imagine la noul single care vine sa confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piata romaneasca si cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a inceput sa fie promovat in ultimii ani si de concursurile de talente precum Romanii au talent, Vocea Romaniei sau X-factor.

X