La inceput de an 2019, SPREZZA by Dragos Sandulache investeste in aparatura si tesaturi din cele mai fine. Totul pentru a oferi cele mai bune preturi pentru Camasi la comanda Bucuresti.

Odata cu avansul tehnologic, atelierele de croitorie din Romania au inceput sa apeleze la diverse metode in scopul de a reduce timpul de lucru, dar si pentru imbunatatirea standardelor de calitate.

Camasi la comanda Bucuresti, colectia 2019

Designerul Dragos Sandulache a reusit sa reduca timpul de executie a produselor, pentru a oferi barbatilor cel mai ridicat nivel de calitate. De anul acesta putem livra o camasa bespoke in doar 24 de ore si un costum la comanda in doar o saptamana.

Camasi la comanda Bucuresti

Camasi la comanda Bucuresti

Odata cu cererea tot mai mare a barbatilor pentru camasi de lux, la comanda, designerul Dragos Sandulache va face o oferta de neuitat:

*camasi la comanda Bucuresti din 100% bumbac

*camasi la comanda Bucuresti personalizate total, dupa fiecare client in parte, pana la cele mai mici detalii

*camasi la comanda Bucuresti cu monograma clientului pe ele

Toate acestea la un pret aproape de necrezut: 350 lei.

*preturile pot suferi modificari in functie de materialul ales.

Realizam camasi casual, office sau elegante. O schita a modelului este realizata dupa preferintele tale, impreuna cu designerul Dragos Sandulache. Alegem tipul de guler, mansete, butoniere, fontul initialelor brodate, chiar si stilul de cusatura.

camasi la comanda preturi bucuresti

Camasi la comanda Bucuresti, colectia 2019

La SPREZZA by Dragos Sandulache, fiecare costum si fiecare camasa are o poveste. Produsele noastre sunt realizate manual dupa tiparul si specificatiile clientului, pana la cele mai mici detalii.

Depasind limitele conventionalului printr-o atitudine care celebreaza eleganta in stilul specific, atelierul de croitorie de lux SPREZZA by Dragos Sandulache se distinge usor de peisajul uzual al magazinelor de fashion din Bucuresti.

Camasi la comanda Bucuresti, colectia 2019

Pentru ca au un aspect ingrijit si ofera un maximum de confort, costumele si camasile de lux marca Dragos Sandulache sunt trofee de neinlocuit in garderoba oricarui barbat care se respecta.

camasi la comanda barbati 2019

camasi la comanda barbati 2019

Desigur, oferta este supusa unor reguli de bun simt:

*camasi la comanda Bucuresti doar din bumbac 100%. Bumbacul egiptean, care este premium, sau cel Easy Care suporta modificari de pret.

*clientul sa nu aiba probleme mari cu greutatea. Cu cat este mai mare clientul, cu atat intra mai mult material.

*camasile sunt din zona business si casual, nu ceremonie. Camasile de ceremonie sunt din materiale premium, asadar, mai scumpe.

Pentru programare in showroom, ne puteti contacta aici: 0769.55.55.11