Costume de mire 2018, accesorii, pantofi, ceasuri, cu asta de ocupa SPREZZA by Dragos Sandulache. In acest articol va vom da cele mai noi modele de costume mire, toate din colectia 2018 si la cele mai bune preturi de pe piata.

Dupa cum bine stiti, exista trei feluri de costume: Ready To Wear, Made to Measure si Bespoke. Varianta de lux, cu totul lucrat de mana, pe masurile clientului, este cea Bespoke.

Vom incepe cu un COSTUM din top 10 costume la comanda 2018: Costum mire Singo:

Costumul de mire Singo un costum care are 9 nasturi, dar doar un singur nasture se inchide. Restul sunt de forma, dupa cum se vede si in poza.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

SPREZZA by Dragos Sandulache realizeaza orice fel de model de costum, nu numai modelele pe care le avem noi pe site. De asemenea, daca doriti a avea unele detalii modificate, cum ar fi la acest costum Singo: numarul de nasturi, culoarea, materialul, tipul de butoniere, rever sau guler. Totul poate fi modificat/aduagat dupa gusturile fiecarui client.

Costumul de mire Singo face parte din noua colectie SPREZZA by Dragos Sandulache 2018 si poate fi vazut, in detaliu, pe magazinul nostru online: Costum mire Singo

Costum de mire 2018 Singo

Costume de mire 2018

Costume de mire / Colectia costume de mire 2018, preturi si modele

Un al costum de ceremonie senzational este costumul de mire Tribanti.

Costumul Tribanti are guler cazacesc si rever din matase naturala, totul cusut de mana! Si ca toate costumele SPREZZA by Dragos Sandulache, este realizat cu initialele clientului cusute pe interiorul hainei. Desigur, daca si clientul doreste asta.

Costumul de ginere Tribanti este din 65% lana si 35% matase, materialul fiind Carnet Italia.

Costumul de mire Tribanti poate fi vazut, in detaliu, pe magazinul nostru online: costum de mire Tribanti.

Costume de mire 2018 Tribanti

Costume de mire 2018

Costume de mire / Colectia costume de mire 2018, preturi si modele

Ca si celelalte doua modele de costume, costumul mire Bono face parte din alegerile de top ale clientilor SPREZZA by Dragos Sandulache.

In showroom-ul nostru vin clienti din toata tara si nu numai. Pentru ca avem cele mai deosebite modele de costume barbatesti de pe piata.

Costumul de mire Bono poate fi vazut si in magazinul nostru online, alaturi de toate detaliile: Costum de mire Bono.

Costume de mire 2018 Bono

Costume de mire 2018

Costume de mire / Colectia costume de mire 2018, preturi si modele

Fracul este costumul cel mai clasic si cu care niciodata nu veti da gres ca si mire. Fracul barbatesc pe care vi-l propunem in acest articol este unul din lana cu matase, putin mai atipic.

Fracul barbati Vego este realizat la comanda, din 3 piese: sacou, vesta si pantalon.

Fracul barbati Vego poate fi vazut si in magazinul nostru online, alaturi de toate detaliile sale: Frac barbati Vego.

Frac barbati Vego din noua colectie SPREZZA 2018

Costume de mire 2018

Costume de mire / Colectia costume de mire 2018, preturi si modele

SPREZZA by Dragos Sandulache adora sa realizeze COSTUME din doua piese (sacou si pantalon) pe culoare uni. Iar a treia piesa (vesta) sa sparga toata tinuta printr-un material brocard.

Un exemplu bun este chiar costumul de mire Gusst. Un COSTUM cu sacoul si pantalonii in culoare albastru inchis, iar vesta de culoare brocard.

Materialele folosite la acest costum sunt: 100% lana pentru sacou si pantalon si 65% lana cu 35% matase pentru vesta cu brocard.

Costumul de mire Gusst poate fi vazut si in magazinul nostru online: costum de mire.

Costume de mire 2018 Gusst

Costume de mire 2018

Costume de mire / Colectia costume de mire 2018, preturi si modele

Costum Black-Tie din noua colectie 2018 SPREZZA by Dragos Sandulache. Costumul Black-Tie are reverul rotunjit si este din matase naturala 100%.

Este croit pe masurile exacte ale fiecarui client si vine insotit de accesoriile din imagine: papion si brau negru.

Costumul Black-Tie poate fi gasit si in magazinul nostru online, unde il puteti analiza mai bine: Costum Black-Tie.

Costum de mire 2018 Black-Tie

Costume de mire 2018

Costumul barbatesc este un ansamblu de imbracaminte care s-a raspandit si care a rezistat timp de trei secole ca prima optiune in garderoba fiecarui domn.

In forma lui incipienta, costumul isi are originea in secolul al XVII-lea la curtea regala a Frantei. Asa cum il stim noi acum dateaza, insa, de la inceputul secolului al XX-lea, fiind adoptat de toti barbatii.

In 2018, industria vestimentara din Romania nu inceteaza sa ne cucereasca cu modele de costume care mai de care mai frumoase. Marile branduri continua sa se bata in preturi. Sacrificand, in schimb, din calitatea produselor afisate pe rafturile din magazine.

Costume de mire 2018 la cele mai bune preturi din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Constanta

Dar oare ce preturi pot avea costumele de mire in 2018? Si cat esti dispus sa scoti din buzunar pentru a fi unic la cel mai important eveniment din viata ta?

SPREZZA by Dragos Sandulache doreste sa atraga atentia barbatilor. In special viitorilor miri, la cateva aspecte esentiale enumerate in propozitiile de mai jos:

Nu alegeti costumele de mire in functie de pret!

Citeste parerile celor ce au achizitionat de la brandurile de la care intentionati sa cumparati.

Nu va bucurati ca respectivele costume sau produse sunt la reducere!

Alegeti un costum de mire realizat la comanda si uita de costumele achizitionate la fata locului direct din magazin (Ready To Wear).

Un alt avantaj il reprezinta garantia ca vor putea fi purtate chiar si dupa 20 de ani. Putem fi siguri 100% ca haina sau costumul de mire se va aseza corect pe corp indiferent de miscarile care le vom face, fie ca dansam sau stam jos.

Expertii in domeniul modei sunt de parere ca un COSTUM lasa impresia eficientei si este o amprenta a statutului personal.

SPREZZA a croit sute de costume de mire 2018. Care mai de care mai iesite din comun. Doar imaginatia mirelui ne poate opri atunci cand gandim un costum de mire.