Costume de mire 2020 din cele mai fine materiale. Costumul de mire este cel mai important costum pe care il va purta vreodata un barbat. De asemenea, costumul de ginere trebuie sa fie facut la comanda, din materiale naturale.

Costume de mire 2020. Costumele de mall sau de la Made to Measure, in general, contin poliester si elastan. Acestea sunt materiale artificiale, care vor mirosi urat atunci cand costumul este purtat mai mult de cateva ore. Cu totii stim ca un mire va sta in acel costum aproximativ 24 de ore.

Camasile sunt piese foarte importante din tinuta finala a unui mire. Camasile trebuie sa fie din bumbac 100% si, daca se poate, din material Easy Care. Bumbacul Easy Care se mototoleste mai greu si se calca mai usor.

La fel de important pentru un mire sunt si pantofii. Pantofii de mire trebuie sa aiba talpa de talpa, adica de cea mai buna calitate.

Costume de mire 2020 / Costumul de mire PERFECT

Exista asa ceva? Cu siguranta! Costumul de mire perfect este costumul pe care clientul il alege cu sufletul. Multi miri vor sa le fie aleasa costumatia de catre consultant. Ceea ce este o mare greseala. Un mire poate purta un costum negru, simplu si sa il poarte cu o atitudine de invingator si sa straluceasca. La fel de bine cum poate purta un costum baroc si sa fie total nepotrivit.

Sigur, consultantul are si el un rol important. Acesta ne poate sfatui culoarea pe care sa o purtam sau reverul care se potriveste constitutiei noastre.

Costumul de mire ar trebui sa fie personalizat total. De la ata si pana la captuseala, totul ar trebui ales de mire.

Mai jos o sa va prezentam noua colectie costume de mire 2020 SPREZZA by Dragos Sandulache:

Costume de mire 2020 Roland:

costume de mire 2020

costume de mire 2020 Roland

Sacoul are rever sal, adica rotund, din matase. De asemenea, puteti observa si cei doi nasturi care sunt de forma, sacoul nu se prinde in talie.

Vesta are un singur nastura si este taiata in V.

Acest model de costum se poate purta si cu brau.

Camasa are fenta ascunsa pentru nasturi, mansete simple pentru butoni si guler tunica. Camasa are un singur nasture la vedere, cel de sus, de pe stei.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

Costumul de mire 2020 Roland face parte din colectia 2020 si va asteptam cu o comanda in showroom-ul nostru din Str. Muzelor, Nr. 12.

Costume de mire 2020 Barnabas:

costume de mire 2020

costume de mire 2020 Barnabas

Costumul de mire 2020 Barnabas este un costum atipic, mai ales prin faptul ca se inchide putin pe lateral, ca un sacou la doua randuri de nasturi.

Sacoul are o margine din matase naturala si nasturi imbracati in matase. Reverul este din acelasi material: matase naturala.

Camasa are rever tunica si avem si o lavaliera realizata din matase naturala si prinsa cu o brosa SPREZZA. Mansetele camasii sunt simple si pentru butoni. De asemenea, costumul are o eticheta cu numele clientului pe interior, iar camasa initialele clientului brodate pe mansete.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Str. Muzelor, Nr. 12, pentru a vedea peste 1.200 de mostre de materiale din care putem realiza viitorul costum. Costumul perfect.

Acest costum minunat poate fi accesat si in magazinul online, pentru mai multe detalii: Barnabas

Costum de mire 2020 PatiBlu:

Costumul de mire 2020 PatiBlu are refiletii de la buzunare, reverul, vesta si lavaliera din acelasi material: 65% lana si 35% matase naturala de la Carnet, Italia.

costum mire 2020

costum mire 2020 PatiBlu

Sacoul este la un singur nasture, iar vesta la trei nasturi. Reverul sacoului este sal, adica rotunjit, si poate avantaja o persoana subtire/slaba.

Camasa are guler de papion si mansete simple pentru butoni.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Str. Muzelor pentru a vedea o gama larga de materiale textile.

Costume de mire 2020 Redingota Baroc:

Se poarte foarte mult stilul Baroc, in materie de costume ceremoniale.

Costumul de mire 2020 Redingota Baroc este un costum foarte special. Este taiat in stil redingota si are 3 nasturi pe fiecare piept, dar nasturii nu se inchid. Sacoul nu se inchide, pentru a lua parte si vesta aceasta unica, care este taiata in V si este la un singur nasture.