Costume la comanda Bucuresti barbatesti, business sau ceremonie. Designerul Dragos Sandulache are cele mai bune preturi din capitala atunci cand vine vorba despre costume, camasi sau pantofi la comanda.

Costume la comanda, realizate in mod traditional, Bespoke, din cele mai fine materiale din Europa. Designerul Dragos Sandulache lucreaza doar cu ce este mai bun: lana si matase naturala.

Costume la comanda preturi Bucuresti

Costume la comanda, business sau ceremonie

Firmele de textile cu care avem contract: Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Loro Piana, Carnet si Holland & Sherry.

Costumele sunt personalizate in totalitate. Clientul alege tesatura, culoarea, culoarea atei si modelul captuselii. De asemenea, clientul poate alege si fontul pentru eticheta cu numele sau din interiorul hainei. Butonierele sunt functionale, iar interiorul este cusut in zig-zag, pentru un plus de eleganta. Costume realizate manual, din colectia 2019-2020

Pentru modele de costume realizate manual, de ceremonie, business sau casual, puteti da click pe fiecare cuvant mai inainte mentionat.

Costume la comanda Bucuresti / Camasi la comanda

Camasi la comanda din cel mai fin bumbac egiptean, bumbac Easy Care sau 100% bumbac pentru business si casual.

Camasile sunt si ele lucrate de mana, traditional Bespoke. Initialele clientului sau data evenimentului sunt cusute pe mansete. Gulerul este dublu intarit, iar nasturii sunt alesi dintr-o sumedenie de variante.

Costume barbatesti / Pantofi la comanda

Pantofi la comanda, barbatesti, de lux. Pantofii sunt si ei realizati manual. Detaliile sunt alese impreuna cu clientul si sunt personalizate in totalitate.

costume la comanda

costume barbati

Pantofii sunt din 100% piele, iar daca alegeti un costum de ceremonie, putem pune acelasi material si pe pantofi.

Pantofii fac parte din gama de lux, dar facem si din zona business. Cuiele de pe talpa sunt din lemn, iar vopseaua este data de mana.

Initialele clientului sunt arse pe tocul pantofilor cu o masina tip laser. Nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Asadar, fie ca vreti costume la comanda Bucuresti, camasi sau pantofi, SPREZZA by Dragos Sandulache este locul unde visul devine realitate.

Pentru programari ne puteti contacta aici: 0769.55.55.11

La costume inainte!