Costume la comanda

SPREZZA by Dragos Sandulache are o echipa de doi maestri croitori, din Bucuresti, care realizeaza costume la comanda, facute de mana, din lana si matase naturala.

Din ce in ce mai greu putem gasi in Romania costume la comanda realizate fara cusur, de mana unui maestru croitor cu vechime de peste 40 de ani. Oamenii ies la pensie si tot mai putini tineri vor sa urmeze pasii grei ai croitoriei traditionale.

Nu vrem sa va demoralizam, asa ca o sa trecem la cateva dintre modelele preferate ale tinerilor bucuresteni care si-au facut costume la comanda marca SPREZZA by Dragos Sandulache.

Costume la comanda

Costume la comanda

Costume la comanda Tacuri

Costumele la comanda fac parte din colectia 2018 si sunt disponibile pe sectiunea costume la comanda.

Costumul acesta este din 75% lana cu 25% matase. Este croit de mana unui maestru croitor, iar realizarea sa dureaza in jur de 14 zile de la data semnarii contractului in showroom.

Costumul la comanda Tacuri este disponibil aici.

Costum de ginere 2019

Costum de ginere 2019

Costume la comanda Decam

Costumele la comanda sunt costume care sunt croite dupa masurile dumneavoastra, iar produsul final trebuie sa vina turnat pe client. Toate detaliile pot fi modificate dupa gusturile dumneavoastra.

Costumul acesta este disponibil si pe pagina din magazin: Costum la comanda Decam

Costume la comanda Decam

Costume la comanda Decam

Costume la comanda Caffa

Costumul la comanda Caffa este unul dintre preferatele noastre. Un costum clasic, dar vesnic elegant, potrivit pentru nunta, botez sau orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Costumul acesta minunat, este din 75% lana cu 25% matase naturala si este disponibil si in magazin: Costum la comanda Caffa

Costum la comanda Caffa

Costum la comanda Caffa

Costume la comanda Tunir

Costumul la comanda Tunir este un costum la doua randuri de nasturi, double-breasted, cu rever spit, din matase naturala.

Costumul este cusut la mana. SPREZZA face totul de mana. Migalos, dar perfectiunea primeaza. Cele mai migaloase procedee sunt coaserea buzunarelor si a butonierelor, de mana.

La toate costumele la comanda este posibila modificarea detaliilor dupa gusturile clientului.

Si acest model este disponibil in magazinul nostru online: Costum la comanda Tunir.

Costume la comanda Tunir

Costume la comanda Tunir

Costume la comanda din lana si matase

Costum la comanda Ducco

Costumul la comanda Ducco este, dupa cum sugereaza si numele, demn de cei cu rang regal.

Si acest superb COSTUM este 100% customizabil dupa dorintele dumneavoastra. Costumul la comanda Ducco este un costum la doua randuri de nasturi cu rever spit, din matase naturala. Materialul este lana de cea mai buna calitate.

Sprezza realizeaza COSTUME LA COMANDA din cele mai fine tesaturi. Se lucreaza la un costum 10-12 ore pe zi, timp de 14 zile, pentru a iesi tinuta perfecta pentru clientii nostri.

Costumul este disponibil si in magazinul nostru online: Costum la comanda Ducco.

Costume la comanda Ducco

Costume la comanda Ducco

Costume la comanda Toniq

Costumul Toniq este un costum superb, cu papion si brau din acelasi material. Costumul este din lana cu matase si are un rever sal din matase naturala.

Costumul este 100% customizabil. Pantalonii nu sunt din acelasi material, sunt de culoare negru, simpli, din lana. Costum mire la cel mai bun pret de croitor din Romania.

Costumul la comanda Toniq este disponibil si in magazinul nostru online: Costum la comanda.

Costume la comanda

Costume la comanda

Va invitam la o cafea in showroomul nostru din Strada Spatarului, Nr. 17 Bis, pentru a vedea toata colectia noastra de COSTUME LA COMANDA, cat si costume Ready to Wear.

Preturile noastre sunt printre cele mai mici preturi din Romania, pentru costume facute Bespoke, din cele mai pretioase materiale.

Toate modelele de costume la comanda sunt disponibile in magazinul nostru online: Costume la comanda sprezza.

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account