Costume mire 2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti, dar si din cele mai fine materiale din Europa. Pentru ca SPREZZA by Dragos Sandulache lucreaza doar cu cei mai buni: Carnet, Cerruti, Holland & Sherry, Loro Piana, Ermenegildo Zegna si Dormeuil.

Costumul de ginere trebuie sa fie din materiale naturale si lucrat de mana, pentru ca doar asa va fi turnat pe dvs. Iar materialul natural va ajuta corpul sa respire, printre altele.

In urmatorul articol vom face un top costume mire 2021, toate din materialele mai sus mentionate.

Vom incepe cu un costum de ginere negru, din 65% lana virgina cu 35% matase naturala.

Costum-ginere-2020

Costum-ginere-2021

Acest superb costum de ginere se inchide la un singur nasture si are guler cazacesc (sau tunica), iar pe rever sunt cusute aplicatii aurii. Butonierele de la mansete sunt functionale, iar o eticheta cu numele clientului este cusuta pe interiorul sacoului.

Camasa este din bumbac 100%, Easy Care, iar initialele clientului vor fi cusute pe una dintre mansete.

Costume mire 2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti

Continuam lista cu un costum de ceremonie cu totul aparte. Un sacou cu inchidere la un singur nasture, fara rever si cu guler cazacesc (tunica).

costume-mire-2020

costume-mire-2021

Toate cele trei piese: sacou, vesta, pantalon; sunt dintr-un material foarte special din Italia, lana virgina si matase naturala, cu o densitate unica in Europa: 180gr. per metru. Asta inseamna ca este comparabil cu un tricou, ca greutate. Desigur, daca ar fi fara captuseala si fara nasturi.

Lavaliera de la gat este din acelasi material cu costumul, brosa este din colectia Brose Barbatesti UGO, iar camasa este si ea cusuta de mana, din bumbac egiptean, personalizata total.

Costume ceremonie nunta 2020-2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti

COSTUME MIRE 2021 Barnabas. Acest costum unic a fost realizat din ideea de a face un costum clasic, negru, dar cu anumite detalii unice.

costume-de-ginere-2020

costume-de-ginere-2021

Marginea pieptilor si reverul sunt din matase naturala, iar nasturii sunt imbracati in acelasi material special.

Toate costumele designerului Dragos Sandulache sunt realizate la comanda, Bespoke, din materiale fine italiene sau englezesti.

Camasa acestui costum este guler tip tunica, iar lavaliera este din acelasi material bumbac egiptean.

Costume ginere 2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti

Continuam articolul cu un costum de ginere de lux. Materialul folosit aici este de la Loro Piana si este de top in Europa. Lana virgina si matase naturala, combinata intr-un fin material textil, special pentru costume de ceremonie.

costum-de-ginere-Sprezza-2020

costum-de-ginere-Sprezza-2021

Reverul acestui costum este tip sal, adica este pe rotung. Sacoul se inchide la un nasture, dar putem schimba cu o inchidere de tip brandenburg.

Camasa este din matase, papionul la fel. Toata tinuta este realizata manual, Bespoke. Inclusiv braul, care este si el din matase. Nasturii camasii sunt ascunsi.

Unul dintre cele mai speciale costume de ceremonie pentru nunta, care poate fi purtat si ca nas, sau la botezul copiilor dvs., este costumul alb.

Costum-de-mire-2020-de-lux

Costum-de-mire-2021-de-lux

Ca si in cazul produselor precedente, materialul este extraordinar de impotant. Aici avem o lana virgina de cea mai buna calitate, de la Ermenegildo Zegna.

Sacoul se inchide la un nasture, dar trebuie lasat desfacut, pentru a se vedea vesta la doua randuri de nasturi. Putem adauga si un ceas de buzunar cu lant, la aceasta vesta superba. Vesta are un mic rever din matase naturala alba. Camasa este din bumbac egiptean, Easy Care, iar lavaliera este din acelasi material cu costumul.

Costume mire 2021 la cele mai bune preturi din Bucuresti, Constanta, Timisoara sau Sibiu

Brosa atasata pe lavaliera este cireasa de pe tort si completeaza aceasta superba tinuta de mire.

O sa inchei acest articol cu unul dintre preferatele noastre, costumul de ginere Ricardo, din colectia 2021.

costume-de-mire-2020-ricardo

costume-de-mire-2020-ricardo

Sacoul si pantalonul sunt din 100% lana virgina, vesta este din lana si matase si este la doua randuri de nasturi. Nasturii sunt metalici, dea cea mai buna calitate si sunt marca Holland & Sherry.

Camasa are guler italian ascutit si este din bumbac egiptean, Easy Care. Mansetele sunt duble si au initialele clientului pe una dintre mansete.

Costume de mire 2021 la cele mai bune preturi din Romania

O lavaliera superba, gri, impodobeste acest superb costum de mire. Lavaliera este din matase si are o brosa aplicata.

Pentru mai multe detalii legate de costumele de mire pe care le realizam, dar si pentru o consiliere gratuita, puteti face o programare aici: 0769.55.55.11

Pe pagina de contact a site-ului nostru, veti gasi si un .PDF cu toate colectia noastra de costume ceremonie 2020.