ROCHIE DE MIREASA – Cand te gandesti la ziua nuntii tale, te gandesti in primul rand la cat de frumoasa vei fi. Este cea mai importanta zi din viata ta. Acum trebuie sa stralucesti! Daca nu acum, atunci cand?

Incepi sa te imaginezi in rochia ta de mireasa. Ai vazut atatea, iti plac atatea, greu sa te decizi. Dar sigur, in mintea ta, iti imaginezi intr-un fel rochia ta de mireasa.

Va duceti, probati si, dintr-o multitudine de rochii, trebuie sa alegeti doar una. Poate va place corsetul de la una, pietrele pretioase de la alta, voalul de la alta, dar nu puteti face la ea modificari.

Pentru ca modelul este standard. Poate ca rochia de mireasa la care v-ati orientat nu are corsetul de tip push-up sau trena de doi metri, dar ce sa faceti?

Cum alegi corect o rochie de mireasa

O luati fara, pentru ca nu puteti pastra modelul respectiv, cu modificari dupa bunul plac. Ideea e, fetelor, ca nu trebuie sa faceti niciun compromis.

Rochie de mireasa SPREZZA

Rochie de mireasa SPREZZA

Asta se intampla atunci cand va luati rochia de mireasa ready-to-wear sau made-to-measure de la branduri mari de pe piata.

Puteti ajunge sa dati pe rochia de mireasa si 10.000 lei. Dar ceea ce nu stiti este ca nu sunt facute de la zero pentru dumneavoastra, ci doar ajustate!

Fabrici de rochii de mireasa

Pe o rochie de genul acesta nu ar trebui sa dati mai mult de 3.000 lei. Exista fabrici de rochii de mireasa de unde se aprovizioneaza branduri mari, unde o rochia pe care o cumparati dumneavoastra costa in jur de 200 euro, pret de producator.

Da, asta e marea pacaleala in cazul rochii de mireasa. Nu valoreaza cat costa! Dragelor, la aproximativ acelasi pret gasiti rochii de mireasa facute de la zero, in ateliere bespoke.

Totul lucrat manual, pana la cele mai mici detalii, din cele mai fine materiale. Sunt putine astfel de locuri in Romania. Unul dintre ele este atelierul SPREZZA woman by Anisa Sandulache, unde se poate face ORICE model de rochie visati.

Rochii de mireasa Bespoke, adica realizate de mana

Vii cu poza si spui ca o vrei identica si identica iese ROCHIA DE MIREASA. Daca vrei anumite modificari la ea, se pot face fara probleme. Mai exista anumite modele recomandate de catre jurnalista si creatoarea de moda Anisa Sandulache absolut spectaculoase.

Ideea e ca totul se face pe corpul fiecareia, cu tiparul fiecareia, iar procesul de creatie al rochiei de mireasa poate fi urmarit de catre viitoare mireasa. Anisa Sandulache lucreaza cu cele mai pricepute croitorese din Romania, cu o experienta de zeci de ani pe partea de rochii de mireasa.

Rochie de mireasa SPREZZA

Rochie de mireasa SPREZZA

Aici se pot face combinatii din tafta cu tulle, cristale swarovski, dantela acolo unde vrei, corsset lucrat manual, totul sub atenta observatie a clientelor noastre.

SPREZZA woman by Anisa Sandulache, brandul femeilor care vor rochii unice

Daca vreti totusi sa probati anumite rochii, pentru ca nu stiti ce va prinde mai bine. O rochie de mireasa tip sirena sau tip printesa, sau ceva mai extravagant, sfatul meu este sa mergeti intr-un banal magazin de rochii de mireasa. Sa probati, sa va alegeti tipul de rochie de mireasa care va avantajeaza. Dupa care sa mergeti intr-un atelier bespoke cu poza, pentru a va face una identica sau ce modificari vreti la cea din poza, ca sa nu faceti niciun compromis in ziua nuntii!

rochie de mireasa sprezza woman

Asta ca sa nu platiti pe o rochie deja facuta, cumparata dintr-o fabrica. Aceiasi bani sau poate chiar mai mult decat ati da pe o rochie de mireasa bespoke, facuta de la zero, special pentru dumneavoastra! In plus, in functie de imaginatia fiecareia, rochia poate fi unicata! Nu se foloseste acelasi tipar si la alte cliente.

Cu drag, Anisa Sandulache