Despre Noi

THE ART OF SPREZZATURA

Hand Made
Bespoke Costumul tău pe comandă

Despre noi vorbesc costumele făcute cu drag. Cusăturile perfecte și migăloase pentru care au stat nopți întregi de creație. Despre noi pot vorbi pereții atelierului pe care i-au vopsit același două mâini care caută perfecțiunea. Aici vă așteptăm oricând pentru a vă crea ținuta dorită, în funcție de stilul şi cerințele dumneavoastră. Nicio pretenție nu ne sperie și nu e prea mult pentru noi. SPREZZA by Dragoș Săndulache s-a născut din pasiunea unui producător de televiziune de a se îmbrăca bine și susținerea soției care a crezut în visul lui. Este o mică afacere de familie în care veți găsi consilierea de care aveți nevoie pentru a vă îmbrăca bine, cele mai frumoase costume bărbătești realizate la comandă sau gata făcute de cei mai buni producători. Vă așteptăm la atelierul nostru din Strada Muzelor, Nr. 12, Sector 4, București, pentru a ne cunoaște, a sta de vorba și a bea împreună o cafea cu stil.

Pentru mai multe infornații despre designer-ul și croitorul Dragoș Săndulache, puteți intra aici: Pagina de Media

TESTIMONIALE

L-am ales pe Dragoș pentru costume business, cămăși, dar și pentru paltoane. Este un profesionist care lucrează doar cu cele mai bune materiale. Vi-l recomand și vouă cu drag.

Helmut Duckadam

Director

Când am început să adopt și stilul business, am ales sprezza. Fiind sportiv și actual organizator de gale am nevoie de materiale care nu se șifonează și de calitatea bespoke.

Cătălin Moroșanu

După 10 ani în care am purtat doar costume gata făcute, am vrut să îmi fac și la comandă. Dragoș m-a ghidat spre un costum de ceremonie, pe care l-am purtat cu drag de Revelion.

MM Stoica

GALERIE