Costume ceremonie bărbați pentru cele mai speciale evenimente din viața dumneavoastră. Realizăm costume de ceremonie bărbătești, la comandă, turnate de client. Costumele de ceremonie sunt din lână și mătase naturală. Toate costumele de ceremonie sunt realizate pe măsurile exacte ale ficărui client. Costumele au butonierele de la manșete funcționale și au etichetă cu numele clientului pe interior. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Toate detaliile sunt alese de client, împreună cu un consultant Sprezza. De la ața cu care sunt cusute piesele și până la eticheta cu numele clientului, totul este stabilit pe foaie.

Costumele de ceremonie trebuiesc a fi lucrate de mână. Materialele sunt de densitate mică și nu se pot lucra într-o fabrică. Aceste materiale unice le veți găsi doar într-un atelier Bespoke, cum este SPREZZA by Dragoș Săndulache.

Avem un catalog vast cu modele de COSTUME CEREMONIE bărbătești. Suntem singurii din București care fac și după modelul clientului. Clientul vine cu o poză, iar noi facem copie. Însă, avem peste 140 de modele de costume de unde puteți alege.

Se arată 1–15 din 44 rezultate

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account