window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Bespoke Bucuresti

/Tag: Bespoke Bucuresti

Un costum Bespoke inseamna ca este creat de la zero, pe masurile clientului. Clientului i se face tiparul costumului, in functie de masuri, apoi se croieste costumul.

Clientul trebuie sa vina la trei probe, inainte sa primeasca costumul. Costumul BESPOKE este croit perfect pe client si nu este acelasi lucru cu tinuta Ready To Wear.

Bespoke Bucuresti la cele mai bune preturi

Costumul Ready To Wear inseamna “gata facut” si este pe masuri standard: XS, S, M, L, XL, XXL. Bespoke, pentru o viata La SPREZZA, un costum realizat la comanda este creat de la zero, de tine impreuna cu croitorul tau.

Fie ca vei dori sa-ti faci un costum de mire, casual sau business, vei fi consultat in orice amanunt si vei fi probat pana in momentul in care costumul va veni turnat pe tine.

Pana a primi costumul, poti merge la una, doua sau chiar trei probe intermediare, in functie de optiunea croitorului. In croitoria Bespoke, nu exista tipare initiale de la care se porneste in croirea costumului tau, exista doar masurile tale corporale, tesatura, si bineinteles, maestria croitorului.

Bespoke inseamna costum bine croit, pentru o viata. Liniile costumului facut de la zero aluneca perfect pe talie, se strang in mod cat se poate de fidel pe umeri si permit iesirea subtila a mansetei de sub maneca.

Fara a fi stramt, un costum trebuie sa se potriveasca la fel ca proverbiala manusa.

Acest site folosește cookieuri. Ok