window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Cat costa un costum la comanda?

/Tag: Cat costa un costum la comanda?

Cat costa un costum la comanda? La SPREZZA By Dragos Sandulache, costumele la comanda incep de la 1.500 lei. DA! Ati citit bine!

Noi nu consideram ca trebuie sa va luam mai mult decat costa un costum de lux. Un costum la comanda nu trebuie sa coste mai mult de 1.500 lei. Pretul poate varia pana la un maximum de 3.500 lei!
Cat costa un costum la comanda?
Un COSTUM LA COMANDA difera de la unul la altul, in functie de croi si de material. In showroom-ul nostru veti gasi toate modelele de costum la comanda, la preturi perfect accesibile gentlemenilor din Bucuresti.

Cat costa un costum la comanda? Dar unul de lux? Dar unul cu materiale mai ieftine?

Chiar daca este de lux, pretul nu trebuie sa depaseasca 3.500 lei. La SPREZZA se poate realiza un costum din cele mai scumpe materiale si se va incadra in aceasta suma.

Costumele la comanda sunt pentru barbatii care apreciaza stilul si eleganta unui barbat adevarat si se adreseaza celor care au purtat macar o data un costum la comanda. Pentru a intelege diferenta dintre un COSTUM RTW si unul realizat la comanda, trebuie ca acesta sa probeze unul la comanda.

Costum gata facut cu 1.500 lei sau facut la comanda, incepand de la 2.500 lei?

Multi vad pretul unui costum gata facut (Ready To Wear), sa zicem de 500 lei, si presupun ca atat i-ar costa si unul facut de la zero. Dar nu este asa. SPREZZA by Dragos Sandulache SRL comercializeaza costume gata facute cu preturi cuprinse intre 500 si 900 lei.

By |2019-05-19T12:07:53+03:00iulie 10th, 2017|Știri|5 Comments
Acest site folosește cookieuri. Ok