window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Ce inseamna bespoke?

Acasa/Tag: Ce inseamna bespoke?

La SPREZZA, un costum la comandă (Bespoke) este creat de la zero, de tine împreună cu croitorul tău. Dar as vrea să dau un răspuns complet la ” Ce inseamna BESPOKE ? ”

Ai opțiunea de a alege țesătura, linia costumului, culoarea căptușelii, detalii de stil, culoarea și calitatea nasturilor. Nu numai atat. Ai optiunea si pentru personalizarea etichetei sau a oricărui detaliu ce țin de imaginea costumului tău.

Fie ca vei dori sa-ți faci un costum de mire, casual sau business, vei fi consultat în orice amănunt. Vei fi probat până în momentul în care haina va veni turnată pe tine. Până a primi costumul, poți merge la una, doua sau chiar trei probe intermediare. În funcție de opțiunea croitorului.
Ce inseamna BESPOKE?
În croitoria BESPOKE, nu există tipare inițiale de la care se pornește în croirea costumului tău. Există doar măsurile tale corporale, țesătura, și bineînţeles, măestria croitorului.

Un astfel de costum (bespoke) este gândit astfel încât, dacă de-a lungul timpului vor exista fluctuații în greutate. Costumul tău va putea fi adaptat mereu noilor tale măsuri. Un costum bespoke poate avea o durată de viață și de 20 de ani, deci și investiția va fi pe măsură.