Costum de mire din matase, casmir, lana, in, bumbac, sau orice alt material doriti. Asta va ofera SPREZZA la cele mai bune preturi de pe piata de COSTUME DE MIRE din Romania.

Cel mai versatil material al costumelor barbatesti este lana. Aceasta ofera cele mai multe avantaje din prisma confortului si durabilitatii.

Daca va doriti un costum pe care sa il folositi ani la rand, incercati unul din lana. Acest material natural permite pielii sa respire, impresioneaza intotdeauna din punct de vedere estetic, iar pretul este unul accesibil in raport cu calitatea.
Costum de mire la preturi care vor zgudui industria de profil: 1.500 lei
Costumele barbatesti din lana se sifoneaza greu si pot fi purtate chiar si in sezonul cald, daca materialul este usor si fin. Acest material minune, lana, absoarbe umiditatea, fiind confortabila si primavara sau vara.

Costum de mire la comanda sau Ready To Wear. Dumneavoastra hotarati. Noi va sfatuim sa alegeti un costum de mire la comanda, pentru a fi realizat perfect pe masurile dumneavoastra.

Costume de mire la preturi incredibile pentru Romania. Magazinul nostru comercializeaza COSTUME DE MIRE la preturi incepand cu 1.500 lei pentru costumele la comanda.

Noi suntem de parere ca nu trebuie sa dati mai mult de 3.500 lei pentru un costum de mire realizat la comanda si cu cele mai bune materiale de pe piata.

Un COSTUM DE MIRE nu costa o avere. Un costum de mire trebuie purtat si la alte evenimente, nu numai la nunta.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Soseaua Oltenitei, Nr. 225A, pentru a va arata materialele cu care lucram si ce modele avem in stoc sau ce modele am realizat pana acum.

Costume de mire 2019 / Costume din lână și mătase, făcute de mână

Costume de mire 2019

Costume de mire 2019 din cele mai fine materiale italienești. Costumele SPREZZA by Dragoș Săndulache sunt conforme tendințelor din Italia, complexe și cu bun gust. Un costum de mire adevărat, trebuie realizat la comandă, Bespoke, după măsurile clientului. Materialele folosite de noi sunt lâna și mătasea naturală. 65% lână...

Mai mult...

Colectia costume de mire 2018, preturi si modele incredibile

Costum mire Tribanti

Costume de mire 2018, accesorii, pantofi, ceasuri, cu asta de ocupa SPREZZA by Dragos Sandulache. In acest articol va vom da cele mai noi modele de costume mire, toate din colectia 2018 si la cele mai bune preturi de pe piata. Dupa cum bine stiti, exista trei feluri de...

Mai mult...

Costume barbati / Promotii din Colectia 2019

Costume barbati

Costume barbati 2019. SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi doresc un costum pe cinste. Fie ca iti doresti un costum gata facut (RTW) ori un costum barbatesc Bespoke, calitatea primeaza. SPREZZA va ofera costume barbati gata facute pentru a evita probele intermediare si greutatile asteptarii...

Mai mult...

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account