window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Costum de mire

Acasa/Tag: Costum de mire

Costum de mire din matase, casmir, lana, in, bumbac, sau orice alt material doriti. Asta va ofera SPREZZA la cele mai bune preturi de pe piata de COSTUME DE MIRE din Romania.

Cel mai versatil material al costumelor barbatesti este lana. Aceasta ofera cele mai multe avantaje din prisma confortului si durabilitatii.

Daca va doriti un costum pe care sa il folositi ani la rand, incercati unul din lana. Acest material natural permite pielii sa respire, impresioneaza intotdeauna din punct de vedere estetic, iar pretul este unul accesibil in raport cu calitatea.
Costum de mire la preturi care vor zgudui industria de profil: 1.500 lei
Costumele barbatesti din lana se sifoneaza greu si pot fi purtate chiar si in sezonul cald, daca materialul este usor si fin. Acest material minune, lana, absoarbe umiditatea, fiind confortabila si primavara sau vara.

Costum de mire la comanda sau Ready To Wear. Dumneavoastra hotarati. Noi va sfatuim sa alegeti un costum de mire la comanda, pentru a fi realizat perfect pe masurile dumneavoastra.

Costume de mire la preturi incredibile pentru Romania. Magazinul nostru comercializeaza COSTUME DE MIRE la preturi incepand cu 1.500 lei pentru costumele la comanda.

Noi suntem de parere ca nu trebuie sa dati mai mult de 3.500 lei pentru un costum de mire realizat la comanda si cu cele mai bune materiale de pe piata.

Un COSTUM DE MIRE nu costa o avere. Un costum de mire trebuie purtat si la alte evenimente, nu numai la nunta.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Soseaua Oltenitei, Nr. 225A, pentru a va arata materialele cu care lucram si ce modele avem in stoc sau ce modele am realizat pana acum.