window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Costum mire

/Tag: Costum mire

Costum mire inseamna mult mai mult decat un costum special. Costumul de mire inseamna multa munca, totul lucrat de mana. Inseamna tipar de costum pe masurile exacte ale clientului.

COSTUM MIRE inseamna butoniere lucrate manual si materiale naturale folosite la realizarea sa.
Costum mire din colectia 2018 SPREZZA
Pe cat de frumoasa si distractiva este ziua petrecerii, pe atat de stresante pot fi pregatirile de dinaintea evenimentului.

Daca te afli in postura de viitor mire si ai nevoie de costum. Am creat pentru tine un ghid complet cu toate informatiile care sa te ajute sa creezi un outfit impecabil pe care sa il porti in ziua nunii.

Traditional, un costum mire este format dintr-o jacheta (dinner jacket / smoking jacket). De culoare neagra sau bleumarin, pantaloni din acelasi material si culoare. Asortati cu o vesta de ceremonie sau brau, in functie de modelul jachetei. O camasa barbateasca de culoare alba, un papion, si pantofi de mire de culoare neagra, din piele lacuita sau lustruita.

Acesta este insa doar inceputul unui adevarat costum mire.
Costum mire Darco
Da, acesta este un costum cu adevarat special si la un pret aproape interzis, daca pot spune asta. Il puteti gasi aici.

Cand spunem un astfel de pret pentru un costum de genul acesta, cu doua piese (pantalon si sacou), te-ai gandi ca materialul lasa de dorit.

Dar nu, nu este si cazul nostru. La pretul acesta, va vom crea o piesa vestimentara incredibila si din materiale cum ar fi: casmir, lana, matase, in sau bumbac.

Costum mire 2018
Acestui costum nu i-am dat niciun nume generic, pentru ca noi consideram ca nu are nevoie nici de nume si nici de descriere, atat de minunat este. Il gasiti aici.

Pretul este, din nou, unul extrem de mic pentru un COSTUM DE MIRE din colectia 2018.

Clientul are posibilitatea, la toate costumele de mire la comanda, sa aleaga materialul, culoarea, tipul de rever si nasturii pe care ii doreste.

Un costum de mire elegant si extrem de vizualizat in Google.

Acest site folosește cookieuri. Ok