window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Costume barbati

Acasa/Tag: Costume barbati

Costume barbati, asta comercializeaza firma SPREZZA by Dragos Sandulache SRL. Fie ca va doriti un costum gata facut (Ready To Wear) sau un costum Bespoke, adica facut de la zero, firma noastra va consiliaza si va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru dumneavoastra.

Costume barbati de ceremonie, business sau casual. Site-ul nostru este updatat tot timpul cu modele noi, pe care le puteti vedea si in showroom-ul nostru din Str. Spatarului, Nr. 17 Bis.
Costume barbati SPREZZA
Costumele Ready To Wear au un pret mult mai mic decat costumele bespoke dintr-un motiv simplu. Costume barbati RTW sunt pe masuri standard: XS, S, M, L, XL, XXL.

Costumele Bespoke inseamna ca este facut de la zero, pe masurilea dumneavoastra. De asemenea se creaza un tipar si trebuie sa veniti la trei probe intermediare, inainte de a avea costumul barbatesc perfect.

De asemenea, in momentul in care costumul dumneavoastra este terminat, il veti primi acasa, cu transport gratuit, in 24 de ore.

Sacouri si COSTUME BARBATI ajustate pentru un look elegant si in voga. Modernizeaza-ti garderoba cu costume Ready to Wear sau combina piese separate.
Creeaza un look modern si alege tinute care iti pun in evidenta personalitatea. Consultanta este gratuita si la cele mai inalte standarde. Descopera stilul autentic italian cu noua colectie SPREZZA.

Costum gata facut cu 1.500 lei sau facut la comanda, incepand de la 2.500 lei?

Multi vad pretul unui costum gata facut (Ready To Wear), sa zicem de 500 lei, si presupun ca atat i-ar costa si unul facut de la zero. Dar nu este asa. SPREZZA by Dragos Sandulache SRL comercializeaza costume gata facute cu preturi cuprinse intre 500 si 900 lei.

2019-05-19T12:07:53+03:00By |Știri|5 Comments