Costume de mire la cele mai bune preturi din Romania. Facute la comanda, adica Bespoke, sau gata de purtat, adica Ready To Wear, sprezza le are pe toate.

Costumele de mire la comanda facute de sprezza sunt din cele mai bune materiale. De la lana, kasmir, matase sau bumbac, pana la materiale exotice aduse din Egipt sau Qatar.
Costume de mire la un pret SOC: 1.500 lei!
Cand noi spunem COSTUME DE MIRE la cele mai bune preturi, vorbim de preturi incepand de la 1.500 lei pentru un costum de mire la comanda.

La noi, nu trebuie sa platesti chirii, forta de munca sau alte cheltuieli ale companiei. Primesti cel mai mic pret pentru un costum de mire realizat la comanda, din cele mai bune materiale si cu costuri minime de productie.

Costumele de mire la comanda fac parte din noua colectie SPREZZA 2017 si sunt create, la comanda, in doua saptamani de la plasarea comenzii.

Nu ratati cel mai bun pret din Bucuresti. Va asteptam in showroom-ul nostru din Soseaua Oltenitei, Nr. 225A.

Costume de mire 2019 / Costume din lână și mătase, făcute de mână

Costume de mire 2019

Costume de mire 2019 din cele mai fine materiale italienești. Costumele SPREZZA by Dragoș Săndulache sunt conforme tendințelor din Italia, complexe și cu bun gust. Un costum de mire adevărat, trebuie realizat la comandă, Bespoke, după măsurile clientului. Materialele folosite de noi sunt lâna și mătasea naturală. 65% lână...

Mai mult...

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account