Costume ginere din noua colectie 2017 by SPREZZA. Costume ginere la cel mai bun pret din Bucuresti. De fapt, din toata Romania.

Nu credem ca mai gasiti undeva in tara COSTUME GINERE cu materiale de lux. Si la preturi atat de mici! Pornind de la 1.500 lei.

Da, doar 1.500 lei! Cu trei piese, adica pantalon, vesta si sacou.

Clientul SPREZZA poate alege dintr-o gama larga de tinute si cu materiale de lux. Clientul nostru alege de la material, pana la culoarea, textura, tipul de rever si nasturi.
Costume ginere la doar 1.500 lei!
Gama de costume ginere sunt realizate la comanda. Pentru fiecare client in parte si pe masurile dumnealui. Un costum de ginere este gata in doua saptamani si clientul trebuie sa vina la doua sau trei probe intermediare.

Showroom-ul nostru din Bucuresti (Soseaua Oltenitei, Nr. 225A) va asteapta cu o atmosfera calda si primitoare, pentru toti gentlemenii care vor sa descopere noi tendinte in materie de moda barbateasca din 2017.

Cu o gama larga de tinute barbatesti, va puteti alege nu numai costume, ci si din peste 200 de produse barbatesti. Cum ar fi: cravate barbati, brose barbati, papioane barbati, ceasuri de buzunar, bratari, pandantive, ace de cravata, ace pin pentru gulerul camasii, camasi cu ac pin, lanturi de pantaloni si multe-multe altele.

Costume de mire 2019 / Costume din lână și mătase, făcute de mână

Costume de mire 2019

Costume de mire 2019 din cele mai fine materiale italienești. Costumele SPREZZA by Dragoș Săndulache sunt conforme tendințelor din Italia, complexe și cu bun gust. Un costum de mire adevărat, trebuie realizat la comandă, Bespoke, după măsurile clientului. Materialele folosite de noi sunt lâna și mătasea naturală. 65% lână...

Mai mult...

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account