window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Costume la comanda

Acasa/Tag: Costume la comanda

Costume la comanda din cele mai fine materiale din Italia. SPREZZA by Dragos Sandulache lucreaza exclusiv cu Carnet, Vitale Barberis Canonico si Cerruti.

Costumele noastre sunt cusute de mana, cu initialele clientului pe interior si cu butoniere functionale si lucrate manual.

Costume la comanda 2019

SPREZZA by Dragos Sandulache va ofera si costume RTW (Ready To Wear). Dar militam pentru costumele Bespoke.

Sa detaliem: La SPREZZA, un costum la comanda este creat de la zero, adica BESPOKE. De tine impreuna cu croitorul tau. Ai optiunea de a alege tesatura, linia costumului, culoarea captuselii, detalii de stil. Culoarea si calitatea nasturilor, personalizarea etichetei sau a oricarui detaliu ce tin de imaginea costumului tau.

A lua o decizie de cumparare, in Romania, se demonstreaza a fi una chiar dificila. Oferta de costume barbatesti este una din ce in ce mai ampla. Cu o varietate de tesaturi, modele, croieli si, bineinteles, preturi

Costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Clasificandu-le in functie de metoda de realizare si complexitate, costumele barbatesti sunt de trei tipuri: ready to wear, made to measure si bespoke.

Diferentele intre cele trei sunt unele majore. Insa comparatia se face, de cele mai multe ori, intre bespoke si made to measure.

Bespoke, prin definitie, este croitoria clasica (tailor made), adica realizata de un croitor.

Acest lucru presupune un proces integral manual. De la masuratorile luate pe corp, la realizarea tiparelor personalizate, la coasere si finisare.

Realizandu-se de mana, durata de productie a unui costum bespoke este una care poate dura pana la 3 saptamani. Cu necesitatea a doua-trei probe intermediare.

Un serviciu bespoke in adevaratul sens al cuvantului este rar in Romania. Costumele made to measure se realizeaza printr-un proces semi-industrializat.

Costume la comanda din colectia 2019

Masurile se iau in baza unui costum etalon care se vor completa intr-un formular alaturi de stofa, detalii sau cerinte speciale. Din pacate, in Romania preturile unui costum made to measure este acelasi sau mai mare decat pentru un costum Bespoke.

Ceea ce e total gresit, dar romanii invata, usor-usor.

COSTUME LA COMANDA la cel mai bun pret din Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj sau Oradea.

Costume la comanda, sau Bespoke, termenul corect. SPREZZA by Dragos Sandulache are peste 90 de modele de costume la comanda.

Maestrii nostri croitori au peste 20 de ani experienta in domeniul croitoriei. Pe langa ca ies costumele perfecte din mainile noastre, putem face orice fel de model.

Doar imaginatia ne poate opri atunci cand vine vorba de costume la comanda.