Costume la comanda din cele mai fine materiale din Italia. SPREZZA by Dragos Sandulache lucreaza exclusiv cu Carnet, Vitale Barberis Canonico si Cerruti.

Costumele noastre sunt cusute de mana, cu initialele clientului pe interior si cu butoniere functionale si lucrate manual.

Costume la comanda 2019

SPREZZA by Dragos Sandulache va ofera si costume RTW (Ready To Wear). Dar militam pentru costumele Bespoke.

Sa detaliem: La SPREZZA, un costum la comanda este creat de la zero, adica BESPOKE. De tine impreuna cu croitorul tau. Ai optiunea de a alege tesatura, linia costumului, culoarea captuselii, detalii de stil. Culoarea si calitatea nasturilor, personalizarea etichetei sau a oricarui detaliu ce tin de imaginea costumului tau.

A lua o decizie de cumparare, in Romania, se demonstreaza a fi una chiar dificila. Oferta de costume barbatesti este una din ce in ce mai ampla. Cu o varietate de tesaturi, modele, croieli si, bineinteles, preturi

Costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Clasificandu-le in functie de metoda de realizare si complexitate, costumele barbatesti sunt de trei tipuri: ready to wear, made to measure si bespoke.

Diferentele intre cele trei sunt unele majore. Insa comparatia se face, de cele mai multe ori, intre bespoke si made to measure.

Bespoke, prin definitie, este croitoria clasica (tailor made), adica realizata de un croitor.

Acest lucru presupune un proces integral manual. De la masuratorile luate pe corp, la realizarea tiparelor personalizate, la coasere si finisare.

Realizandu-se de mana, durata de productie a unui costum bespoke este una care poate dura pana la 3 saptamani. Cu necesitatea a doua-trei probe intermediare.

Un serviciu bespoke in adevaratul sens al cuvantului este rar in Romania. Costumele made to measure se realizeaza printr-un proces semi-industrializat.

Costume la comanda din colectia 2019

Masurile se iau in baza unui costum etalon care se vor completa intr-un formular alaturi de stofa, detalii sau cerinte speciale. Din pacate, in Romania preturile unui costum made to measure este acelasi sau mai mare decat pentru un costum Bespoke.

Ceea ce e total gresit, dar romanii invata, usor-usor.

COSTUME LA COMANDA la cel mai bun pret din Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj sau Oradea.

Costume la comanda, sau Bespoke, termenul corect. SPREZZA by Dragos Sandulache are peste 90 de modele de costume la comanda.

Maestrii nostri croitori au peste 20 de ani experienta in domeniul croitoriei. Pe langa ca ies costumele perfecte din mainile noastre, putem face orice fel de model.

Doar imaginatia ne poate opri atunci cand vine vorba de costume la comanda.

Costume la comanda Bucuresti / Preturi business sau ceremonie

Costume la comanda Bucuresti

Costume la comanda Bucuresti barbatesti, business sau ceremonie. Designerul Dragos Sandulache are cele mai bune preturi din Bucuresti atunci cand vine vorba despre costume, camasi sau pantofi la comanda. Costume la comanda Bucuresti, business sau ceremonie Costume la comanda, realizate in mod traditional, Bespoke, din cele mai fine materiale...

Mai mult...

Colectia costume de mire 2018, preturi si modele incredibile

Costum mire Tribanti

Costume de mire 2018, accesorii, pantofi, ceasuri, cu asta de ocupa SPREZZA by Dragos Sandulache. In acest articol va vom da cele mai noi modele de costume mire, toate din colectia 2018 si la cele mai bune preturi de pe piata. Dupa cum bine stiti, exista trei feluri de...

Mai mult...

Vedete care-si fac costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Costume la comanda

Avem si pe site o sectiune in care punem tot timpul o lista actualizata de vedete (persoane publice) care-si fac COSTUME LA COMANDA la SPREZZA. Totusi, din cand in cand, o sa facem si un articol cu acesti oameni. Pentru ca merita. Nicolae Dica, antrenorul FC Steaua Bucuresti Merita...

Mai mult...

TOP 10 costume la comanda in 2019

TOP 10 costume

In 2019 vom purta costume cu motiv floral, paisley, dar si costumele barbatesti clasice! Mai jos o sa facem un TOP 10 costume la comanda pentru viitorul an, 2018, facut de SPREZZA by Dragos Sandulache. Costume de mire 2018 TOP 10 costume Costum la comanda Toniq Costumul de mire...

Mai mult...

Costume barbati / Promotii din Colectia 2019

Costume barbati

Costume barbati 2019. SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi doresc un costum pe cinste. Fie ca iti doresti un costum gata facut (RTW) ori un costum barbatesc Bespoke, calitatea primeaza. SPREZZA va ofera costume barbati gata facute pentru a evita probele intermediare si greutatile asteptarii...

Mai mult...

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account