window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Costume mire

Acasa/Tag: Costume mire

SPREZZA by Dragos Sandulache confectioneaza cele mai speciale costume mire din Romania.

Materialele cu care lucram sunt lana si matase. Brandurile cu care lucram sunt Carnet, Cerruti  si Vitale Barberis Canonico.

Preturile pentru COSTUM MIRE sunt intre 2.500 si 4.000 lei. Sunt cele mai mici preturi din Romania pentru costume cusute de mana.
Costume mire la preturi de necrezut pentru Romania
Timpul costa bani. Si pentru ca timpul este foarte pretios pentru “barbatul adevarat” al zilelor noastre, ne-am straduit sa-i punem la dispozitie tot ce are nevoie pentru a fi tot timpul la patru ace: calitate, culoare, croiala impecabila si cele mai bune tesaturi din Italia.

In povestea oricarei mari companii exista un element fundamental ce sta la baza acesteia. Pentru SPREZZA by Dragos Sandulache idealul a fost si va fi intotdeauna calitatea.

Dedicati acestei misiuni, am reusit sa combinam croiala fara greseala a sacourilor, culoarea unica a camasilor. Tesatura impecabila a pantalonilor cu eleganta unui palaton 100% lana pura virgina si geometria unei cravate care te va scoate cu siguranta din anonimat.

Barbatul SPREZZA by Dragos Sandulache stie cel mai bine ca moda se schimba in fiecare zi. Cunoaste toate detaliile, vrea sa fie informat, dar mai ales se vrea tot timpul in tendinte.

Insa, mai presus de toate acestea, vrea cele mai fine tesaturi naturale (lana, casmir, mohair, bumbac, matase) adaptate la cele mai bune croieli.

Calitatea SPREZZA by Dragos Sandulache incepe de la materiale. Fibre naturale pretioase, atent selectionate si foarte atent verificate. Echipa de stilisti a companiei creeaza si dezvolta modele ce expun un design inovativ perfect.

Costumele noastre de mire sunt realizate in totalitate manual. Au butoniere cusute de mana. Tipar pentru fiecare client in parte. Initialele clientului sunt cusute pe interior.

Si multe alte detalii care definitiveaza COSTUME MIRE facute cu dragoste si de cea mai buna calitate. Pentru ca asta merita toti clientii SPREZZA by Dragos Sandulache.