Costume

Povestea voastra de iubire incepe cu aceste costume barbatesti de ceremonie. Mirele anului 2018 stie ca un costum special ii da atitudinea potrivita si il face sa arate cel mai bine in cea mai importanta zi din viata lui.

Alege orice costum de ceremonie din colectia Colour Dreams - COSTUM ceremonie Yellow Dream, Red Story sau Magic Blue si vei f...

Povestea voastra de iubire incepe cu aceste costume barbatesti de ceremonie. Mirele anului 2018 stie ca un costum special ii da atitudinea potrivita si il face sa arate cel mai bine in cea mai importanta zi din viata lui.

Alege orice costum de ceremonie din colectia Colour Dreams - COSTUM ceremonie Yellow Dream, Red Story sau Magic Blue si vei fi cel mai special mire al anului 2017-2018.

Costume la comanda, sau gata de purtat, din lana si matase, la cele mai bune preturi din Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Costumele noastre la comanda sunt realizate in 14-21 zile, dupa masurile exacte ale clientului.

COSTUME businessceremonie sau casual realizate in atelierul nostru din Bucuresti, colectia 2018.

Mai multe

Costume  Conține 123 produse.

Subcategorii

 • Costume la comanda

  Costume la comanda 2018 in cel mai special showroom din Bucuresti. SPREZZA comercializeaza costume ready to wear sau costume Bespoke, facute LA COMANDA, la cel mai mic pret din Bucuresti si, implicit, Romania: de la 2.500 lei!

  Costumele la comanda sunt desenate pe hartie si create alaturi de client. Clientul alege materialul, culoarea, tipul de rever, nasturii si chiar are posibilitatea de a-i fi brodate initialele pe viitorul COSTUM LA COMANDA.

  Toate modelele de costume la comanda, bespoke, realizate de SPREZZA by Dragos Sandulache pentru 2018, pot fi vizualizate pe site.

  Costume de barbati la cel mai de bun simt pret din Bucuresti: de la 2.500 lei.

 • Costume ceremonie

  Costume de ceremonie 2018 la cele mai mici preturi din Bucuresti, intre 700 si 1.100 lei, pentru COSTUME RTW si de la 2.500 lei pentru costume ceremonie la comanda. Va asteptam in showroom-ul din Bucuresti pentru costume de ceremonie SPREZZA 2018.

  COSTUME DE CEREMONIE ready to wear, adica gata de purtat, sau facute costume la comanda, bespoke.

  In showroom-ul nostru veti fi primiti cu o cafea turceasca autentica si cu un catalog de unde puteti alege cea mai speciala costumatie pentru evenimentul dumneavoastra.

  SPREZZA va va convinge ca nu trebuie sa dati o avere pentru a avea costume de mire incredibil de elegante, din materiale de lux.

  Noi facem la comanda costume de mire din materiale cum ar fi casmir, matase, lana, in, bumbac, si multe altele. Un costum de mire nu trebuie purtat doar la nunta. El trebuie sa fie atat de special si versatil, incat sa il puteti purta si la alte evenimente speciale.

  Vom incepe cu preferatele clientilor care vin din Google.

  Costum de mire Darco

  Da, acesta este un costum cu adevarat special si la un pret aproape interzis, daca pot spune asta. Il puteti gasi aici.

  Cand spunem un astfel de pret pentru un costum de genul acesta, cu doua piese (pantalon si sacou), te-ai gandi ca materialul lasa de dorit. Dar nu, nu este si cazul nostru. La pretul acesta, va vom crea o piesa vestimentara incredibila si din materiale cum ar fi: casmir, lana, matase, in sau bumbac.

  SPREZZA by Dragos Sandulache are costume ceremonie la cele mai bune preturi din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Constanta.

  Costum de ginere 2018

  Acestui costum nu i-am dat niciun nume generic, pentru ca noi consideram ca nu are nevoie nici de nume si nici de descriere, atat de minunat este. Il gasiti aici.

  Pretul este, din nou, unul extrem de mic pentru un COSTUM DE MIRE din colectia 2017-2018. Clientul are posibilitatea, la toate costumele de mire la comanda, sa aleaga materialul, culoarea, tipul de rever si nasturii pe care ii doreste.

  Un costum de mire elegant si extrem de vizualizat in Google.

  Lista poate continua la nesfarsit, dar va vom lasa sa le descopriti, pas cu pas pe magazinul nostru online.

 • Costume business

  Costume business 2018 pentru cei mai speciali barbati. SPREZZA By Dragos Sandulache comercializeaza costume de barbati sprezzatura.

  Showroom-ul nostru are cele mai variate costume business pentru cei mai pretentiosi barbati.

  Costume business la comanda, Bespoke, sau gata de purtat, adica Ready to Wear.

  Va asteptam pentru a proba un COSTUM business ready to wear sau putem face un costum la comanda.

 • Costume casual

  Costume casualcostume business si costume ceremonie, asta va putem prezenta in showroom-ul nostru SPREZZA din Bucuresti.

  Croitorii nostri va pot realiza costume la comanda, la cele mai bune preturi din Bucuresti: pornind de la 2.500 lei.

  Fie ele casual, business sau ceremonie, croitorii sprezza va vor crea tinuta perfecta.

  COSTUMELE CASUAL sprezza sunt la mare cautare in vara lui 2018, fiind subtiri si foarte usor de asortat.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 123 articole
Se afişează 1-12 din 123 articole

Costume

Informatii

Produse noi

Etichete