window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126636067-1');

Geci de piele barbati

Acasa/Geci de piele barbati

Geci de piele barbati din colectia SPREZZA by Dragos Sandulache 2019-2020. Gecile de piele Sprezza sunt realizate manual, Bespoke.

De asemenea, ele sunt vopsite si accesorizate tot de mana.

O eticheta cu numele clientului este cusuta pe interiorul fiecarui produs comandat. Totodata, clientul isi poate alege modelul desenului de pe spate.

Gecile de piele Sprezza sunt geci unice in Romania si Europa.

Materialul folosit la realizarea gecilor este piele premium, de bovina. Pielea este mai tare decat cea pe care obisnuim sa o gasim in magazine sau mall-uri. Pielea fiind premium, de cea mai buna calitate, va rezista mai mult in timp.

Geci de piele barbati colectia 2020

Orice model de geaca ati alege, putem sa o realizam de la 0, special pentru dumneavoastra. Asta inseamna ca va puteti alege desenul, culoarea captuselii, culoarea etichetei, dar si accesoriile care sunt adaugate pe produs.

Gecile sunt realizate pentru fiecare client in parte, dar avem si geci gata facute in stoc. Fie ca aveti un eveniment in apropiere sau va doriti una realizata la comanda, unicitatea gecilor va va scoate din multime.