SPREZZA by Dragoș Săndulache realizează în mod tradițional paltoane bărbați elegante, din cașmir, lână și cu blană naturală.

Paltoanele sunt hainele perfecte, elegante, cât și călduroase, pentru toamnă sau iarnă.

Un palton bărbătesc trebuie să fie din materiale naturale, pentru a fi confortabil și pentru a respira odată cu corpul dumneavoastră. Un PALTON din materiale artificiale, cum ar fi poliesterul, o să țină transpirația în interiorul hainei și va mirosi urât.

Paltoane barbati din colectia 2019. Paltoane realizate la comanda, cu blana si cu eticheta clientului pe interior.

Paltoane bărbați 2019

Un palton bărbătesc din cașmir și cu blană naturală (de miel) pe umăr este combinația perfectă de confortabilitate și utilitate.

Paltoane bărbați colecția 2019

Paltoanele bărbătești sunt din noua colecție și sunt lucrate tradițional, de mână. Clientul își alege orice detaliu, de la ață până la căptușeală. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Paltoanele și sacourile noastre au butoniere funcționale și etichetă cu numele clientului pe interior.

Un palton bărbătesc este o piesă esențială în garderoba unui bărbat, specifică sezonului rece (toamnă-iarnă).

Mai jos va prezentam câteva dintre modelele de purtat în 2018-2019, după noile tendințe:

3. Paltoane bărbați, în carouri, cu blană pe rever și guler

Paltoanele bărbătești cu blană sunt cele mai speciale paltoane. Paltoanele în carouri sunt extrem de elegante, dar și comode.

Paltoane bărbați, în carouri, cu blană pe rever și guler

Paltoane bărbați, în carouri, cu blană pe rever și guler

Un palton nu trebuie să fie rigid. Materialele naturale fac paltonul să fie mai moale și, cel mai important, să ne ajute atunci când transpirăm.

Vreau să dau și un exemplu:

*Suntem în metrou și avem servieta în mână, dar și o plăsuță cu sandwich-uri cumpărate. Suntem în grabă și ne este destul de greu să dăm paltonul jos, din cauza lucrurilor pe care le ținem în mână.

În cazuri de genul acesta, paltonul din materiale naturale ne va ajuta să nu facem fleașcă paltonul, sacoul și cămașa. Nu numai atât, după cum spuneam mai sus, materialele artificiale miros urât atunci când transpirăm în ele.

Când comanzi un palton realizat la comandă, Bespoke, te gândești la o investiție pe termen lung. O investiție care se măsoară în ani.

Nu uita, paltonul este piesa care, adăugată peste ținută poate crește valoarea acesteia sau opusul, dacă vorbim despre o piesă nepotrivită.

2. Paltoane bărbați, cu blană, realizate tradițional

A doua variantă de paltoane bărbați este modelul din 100% cașmir, de culoare maro. Are nasturi din fildeș, căptușeală din 100% mătase naturală, iar butonierele de la mânecă sunt funcționale.

Palton bărbați, cu blană, din cașmir și lână

Palton bărbați, cu blană, din cașmir și lână

SPREZZA by Dragoș Săndulache întotdeauna pune etichetă cu numele clientului, pe toate produsele „la comandă”.

Îți poți alcătui paltonul potrivit pentru tine în funcție de mai multe criterii. Totul depinde de gustul și nevoile clientului.

1. Paltoane bărbați Royal, cu aplicații și guler căzăcesc

Paltoanele bărbătești Royal sunt printre cele mai elegante paltoane pe care le puteți purta.

Aerul regesc vă va scoate în evidență la oricare dintre evenimentele alese: nuntă, botez, petrecere revelion sau alte evenimente speciale din viața omului.

Paltonul bărbătesc Royal este la două rânduri de nasturi. Are guler popesc (căzăcesc) și este realizat pe măsurile fiecărui client. Să nu uităm de eticheta cu numele clientului, aceasta este cusută pe interiorul hainei.

Palton barbati 100 lana

Palton barbati 100 lana

În showroom-ul SPREZZA by Dragoș Săndulache veți descoperi o colecție diversificată de țesături, speciale pentru palton:

*lână

*cașmir

*alpaca

Toate paltoanele SPREZZA by Dragoș Săndulache sunt fabricate în ateliere noastre, în România, din 100% lână Loro Piana, materiale cu tradiție de sute de ani.

Lâna este rezistentă, călduroasă, iar un astfel de palton va rezista impecabil ani de zile.

Lâna Loro Piana, din care sunt făcute PALTOANELE SPREZZA by Dragoș Săndulache, este foarte fină și în același timp durabilă.

Se folosește lână cu densitate 400-500 gr. pentru pardesie mai ușoare (cele care se pun direct peste cămașă) și lână cu densitate 600-700 gr. pentru paltoanele groase și călduroase, care se poartă peste costum.

La cașmir, proveniența și producătorul sunt foarte importante. Consilierii SPREZZA by Dragoș Săndulache recomandă cașmirul din zona Khan.

Paltonul dacă nu este îngrijit cu atenție, pot apărea urme de uzură. În plus, prețul unui PALTON din 100% cașmir poate ajunge la dublul prețului unui palton din 100% lână.

Paltoanele cele mai deosebite sunt din păr de alpaca sau vicuna, faimoasele camelide din Peru.

Diferența dintre un palton bărbătesc scump și unul ieftin

Un palton bărbătesc ieftin înseamnă: țesătură sintetică, poate completată cu puțină lână, o croială standard (deseori nepotrivită) și o calitate care se va degrada de la an la an.

Paltoane bărbați de purtat în 2019

Unele detalii rămân veșnic la modă atunci când vorbim despre paltoane. Paltoanele bărbătești sunt prin definiție piese vestimentare clasice.

Mai jos vă vom oferi câteva tendințe fashion după care să va ghidați în sezonul rece, pentru a avea un look actual, la modă.

Palton bărbați Glen Check

Carourile sunt din nou la modă, acestea se potrivesc perfect pe paltoanele bărbătești. Carourile vă ajută să transformați un palton simplu într-o piesă de vestimentație de care nu o să vă plictisiți niciodată.

Aceste carouri se numesc „Glen Check”, sau Glen plaid, iar denumirea provine de la locul din Scoția (Glenurquhart) unde acesta a apărut pentru prima dată.

Palton barbati Glen Check

Palton barbati Glen Check

Paltonul negru, clasic, slim fit

Pentru zilele mai călduroase de toamnă, puteți alege un PALTON clasic, croit pe corp, dintr-o lână cu densitate mică.

Tipul acesta de palton este destul de versatil și are o croială slim fit. Puteți să-l purtați cu un costum atunci când aveți o întâlnire de business.

O culoare la fel de frumoasă pentru acest tip de palton este bleumarin.

Palton barbati 100 lana

Palton barbati 100 lana

În showroom-ul SPREZZA by Dragoș Săndulache veți descoperi o gamă diversificată de țesături speciale pentru palton: lână, cașmir și alpaca.