[vc_row][vc_column][vc_column_text]Multi vad pretul unui costum gata facut (Ready To Wear), sa zicem de 1.500 lei, si presupun ca atat i-ar costa si unul facut de la zero. Dar nu este asa.

SPREZZA by Dragos Sandulache comercializeaza costume la comanda cu preturi cuprinse intre 2.500 si 4.300 lei. Cu doua (sacou + pantalon) sau trei piese (sacou + vesta + pantalon).

Preturile unor costume gata facute pornesc de la 1.200 lei. Preturile pentru costumele la comanda pornesc de la 2.500 lei. Multi clienti ar intreba de ce?

Pentru ca la costumul facut pe comanda trebuie creat un tipar pe masurile clientului, materialele sunt cu totul altele, cum ar fi: tesaturi usoare din blend de matase si casmir, pentru vara lui 2019.

Costum barbati. Costumul pentru vara lui 2017 trebuie sa fie vaporos si din tesaturi spreciale, cum ar fi matasea sau inul.

Costum Bespoke sau Ready To Wear?

Productia pentru un costum la comanda este de doua-trei saptamani, cu trei probe intermediare pentru client. Repet, un costum este gata in doua-trei saptamani de la semnarea contractului.

Un COSTUM gata facut (Ready To Wear) vine bine pe client. Unul creat pe masurile clientului, vine perfect.

Majoritatea barbatilor au masuri anormale, care nu sunt pentru sacourile cu masuri standard (S, M, L…). Multi barbati se duc la sala, bratele cresc si nu mai pot purta sacourile RTW. Alti barbati au burta sau poate sunt putin cocosati.

Toate astea duc la masuri nenaturale pentru un sacou cu masura standard. E clar, trebuie un costum Bespoke, adica creat de la zero pe masurile clientului.

Costum pentru o viata

Sa nu uitam ca un sacou creat de la zero poate avea absolut orice specificatie speciala a clientului. Cum ar fi: rever crestat, rever ascutit sau rever sal. Sau poate vreti ca sacoul sa aiba doua slituri la spate, in loc de unul, sau poate niciun slit.

Un costum facut la comanda va va face sa il indragiti si sa priviti cu totul altfel costumele bespoke, facute pe masurile clientului.

Asadar, fie ca vreti costume gata facute (Ready To Wear) sau Bespoke (facut de la 0), va asteptam in showroom-ul nostru din Strada Spatarului, Nr. 17 Bis, la SPREZZA by Dragos Sandulache

Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook, aici.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]