Costume la comanda

Avem si pe site o sectiune in care punem tot timpul o lista actualizata de vedete (persoane publice) care-si fac COSTUME LA COMANDA la SPREZZA. Totusi, din cand in cand, o sa facem si un articol cu acesti oameni. Pentru ca merita.

Nicolae Dica, antrenorul FC Steaua Bucuresti

Merita sa incepem lista cu Nicolae Dica, antrenorul FC Steaua Bucuresti.

Nicolae Dica, antrenorul FC Steaua Bucuresti, isi face costum la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Nicolae Dica

Nicolae Dica este antrenor principal al echipei la care s-a consacrat, FC Steaua Bucuresti. Dica si-a pus amprenta si ca jucator asupra evolutiilor Stelei, mai ales intre anii 2006 si 2007.

Nicolae Dica si Dragos Sandulache la SPREZZA

Nicolae Dica si Dragos Sandulache

Nicolae Dica si-a dorit un costum la comanda din materiale naturale, lana si matase. Un costum din doua piese, sacou si pantalon, cu rever ascutit (spit), din acelasi material si cu nasturi imbracati in matase naturala.

SPREZZA a creat costume la comanda pentru Nicolae Dica, MM Stoica, Catalin Morosanu, Marcel Toader, Cezar Ouatu, Valentin Sanfira, Florin Vasilica si multi altii

Nicolae Dica la SPREZZA by Dragos Sandulache

Nicolae Dica la SPREZZA

Nicolae Dica este un om extrem de modest, care ne-a impresionat prin simplitate. Revenim cu poze de la proba finala.

Mihai (MM) Stoica, managerul FC Steaua Bucuresti

MM Stoica, de asemenea, se imbraca de la SPREZZA by Dragos Sandulache. Nu stim cum sa-l descriem pe MM Stoica mai bine decat ca cel mai bun manager de fotbal din Romania, dupa parerea noastra. La fel ca si Dica, MM este un om extrem de modest si foarte de treaba. Pana la urma, e foarte importanta si relatia croitor-client. Daca nu am rezona cu clientii nostri, nu ar iesi costumele minunate care consideram noi ca ies. 🙂

MM Stoica si Dragos Sandulache

MM Stoica si Dragos Sandulache

Mihai Stoica a ales sa isi faca un costum la comanda double-breasted, adica la doua randuri de nasturi, pe negru. Costumul are rever rotunjit (sal) si nasturi imbracati in matase natuala.

Multumim, MM Stoica, pentru ca ai ales serviciile maestrilor croitori sprezza.

MM Stoica are costum la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Catalin Morosanu, luptator K1

Luptatorul carismatic Catalin Morosanu este urmatorul pe lista noastra cu vedete care poarta costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache.

Catalin Morosanu colaboreaza cu Dragos Sandulache de doi ani de zile.

Catalin Morosanu si Nicolae Dica au costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Pentru cei ce nu-l cunosc atat de bine pe Catalin, sprezza va da mai multe detalii din biografia sa: Catalin Morosan (n. 30 iunie 1984), cunoscut sub numele de Catalin Morosanu, este un pugilist roman profesionist la categoria grea, politician, kickboxer, dar si fost jucator de rugby. Si-a facut debutul in K1 in anul 2007 la competitia de K1 Romania 2007, luptand impotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, Catalin Morosanu a evoluat in promotiile Local Kombat, Superkombat si K-1 si are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson “Braddock” Silva si Paul Slowinski. Catalin a devenit si castigator al sezonului 10 al concursului Dansez pentru tine.

Catalin Morosanu are costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache

Pentru lista completa a vedetelor care au COSTUME LA COMANDA de la SPREZZA by Dragos Sandulache, puteti intra aici

©2019 SPREZZA by Dragoș Săndulache • Politică de confidențialitate • Termeni și condiții de utilizare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account