VIDEO Costume de ginere 2021. Vom incepe cu un VIDEO despre un costum de ginere realizat la comanda, cusut de mana si personalizat total. Materialul folosit a fost de la Holland & Sherry. Reverul este din matase naturala, iar inchiderea se face printr-o prindere Brandenburg.

Mai jos aveti un VIDEO cu un costum realizat tot din material Holland & Sherry. Nasturii sunt metalici si au un cristal Swarovski in mijloc. Pe interiorul sacoului avem o eticheta cu numele clientului, iar reverul este din matase naturala. Acest costum de ginere a fost pentru un domn de 74 de ani.

VIDEO Costume de ginere 2021

Continuam cu un VIDEO despre un costum de ginere realizat la comanda, din lana virgina si matase naturala. Aplicatii cu cristale au fost aplicate pe piept, iar nasturii sunt cristale Swarovski. Camasa este si ea realizata la comanda, cu initialele clientului pe mansete, personalizata pana la ultimul detaliu.

Mai jos avem un VIDEO cu o redingota barbateasca, realizata la comanda, pentru un ginere de poveste. Domnul cu pricina a venit pentru un costum cat se poate de clasic, dar a plecat cu unul dintre cele mai speciale modele. Datorita inaltimii, i-am propus o redingota, care se potrivea de minune si cu rochia sotiei, dar si cu locatia tip palat care a fost aleasa.

VIDEO Costume de ginere 2021

Continuam cu un alt VIDEO despre un costum de ginere, realizat manual si personalizat total. Sacoul este din 75% lana virgina cu 25% matase naturala, de la Carnet, Italia. Reverul este sal, adica pe rotund, din matase naturala. Camasa este si ea realizata la comanda, personalizata cu initialele clientului, iar nasturii sunt Swarovski.

Costume de mire la cele mai bune preturi din Bucuresti, Timisoara, Constanta

Mai jos avem un VIDEO despre un costum din doua piese, sacou si pantalon. Sacoul este dintr-un material Cerruti, lana 100%, iar pantalonul este alta culoare, dar aceeasi gama cu sacoul. Camasa este realizata la comanda, accesoriile fiind tot SPREZZA.